Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Er zijn zo van die smaakcombinaties die een bom geven. Peer en chocolade is zo'n duo. Denk maar aan de traditionele Poire Belle Hélène... Nu, als je die bom[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMet een klassieke pavlova (met slagroom en rood fruit) ben ik makkelijk te verleiden, maar toen ik vorige week deze "tiramisu versie" voorbij zag komen op de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk loop graag en veel, maar wedstrijden zijn niet zo aan mij besteed. Allez, marathons wel, maar korte, kleine wedstrijden (met weinig deelnemers) vind ik maar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen tijdje geleden had ik filodeeg nodig om een notenkoekje te maken als garnituur bij een hapje. Ik vond geen filodeeg en kocht dan maar brickdeeg. Het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMet een nieuw kookboek, dan voel ik mij als een pak spijkers in de buurt van een magneet. Ik MOET bladeren, post-its plakken, boodschappen doen tot ik mijn[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAardbeien, rabarber en citroen, da's een geslaagde ménage à trois! Daarvan getuigt dit dessert. Er is wel wat werk aan en je maakt nogal wat kommen en potten[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen normaal mens maakt een gerecht klaar omdat hij/zij er zin in heeft, of omdat de ingrediënten in promotie zijn, of omdat hij/zij een lekker recept[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk was aan het twijfelen hoe ik deze taart zou dopen: appeltaart à la Carola (want op de blog van Carola had ik ze voor het eerst gezien) of appeltaart à la[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAfgelopen dinsdag was het alweer de laatste les van het schooljaar aan hotelschool Spermalie in Brugge. Wat vliegt zo'n schooljaar toch snel voorbij, vooral[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe herfst heeft zijn intrede gedaan. En het appelseizoen is officieel geopend. En ik had nog een restje Père Magloire in de fles die ik meekreeg na mijn[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be