Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 71 recepten
Ingrediënten voor de taartbodem: - 150 g koude boter, in blokjes - 250 g bloem - 25 g poedersuiker - 1ei - ½ el koud water Voor de vulling: - 100 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 175 g boter - 100 g lichtbruine basterdsuiker - 50 g ahornsiroop - 300 g zelfrijzend bakmeel - 2 tl mixed spices (of koek-en speculaaskruiden)[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor het fonceerdeeg: - 125 g roomboter - 125 g witte basterdsuiker - 3 g zout - ½ ei - 1 el (15 g) water - 250 g bloem - 10 g bakpoeder,[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 110 g fijne kristalsuiker - 2 sinaasappels, fijngeraspte schil en sap - 5 eieren - 2½ dl slagroom - 1 tl gemalen kardemon - 200 g dadels[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 200 g zachte boter - 200 g zelfrijzend bakmeel - 200 g fijne kristalsuiker - 1 tl bakpoeder - 4 grote eieren - ½ -1 tl amandel-extract[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 90 ml olijfolie - 2 aubergines, in plakken gesneden van 1½ cm - zout en zwarte peper - 150 g feta, in kleine blokjes gesneden - 150 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor de meringue: - 2 grote eiwitten - 300 g lichtbruine basterdsuiker - 30 ml water Ingrediënten voor de cake: - 115 g zachte roomboter[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comDeze maand is Pauline van "Uit Paulines Keuken" de host van het Foodblogevent. Als thema koos zij "High Tea". Dit is mijn bijdrage; deze héérlijke cake met[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 200 g ontpitte dadels, grof gehakt - 200 ml melk en nog een scheutje - 250 g boter, op kamertemperatuur - 280 g zelfrijzend bakmeel - 200 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor de cake: - 150 g pure chocolade, gehakt - 150 g zachte boter - 6 eieren, op kamertemperatuur - 250 g suiker - 1 tl vanille-extract - 100 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comBiscuitdeeg: - 3 eieren - 60 g glutenvrij bakmix - 18 g maizena - 100 g suiker - zout Banketbakkersroom: - 25 g glutenvrij bakmix - 2 eierdooiers. - 1 zakje[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 3 el sesamzaad - 8 dadels (schaal van 250 g ) ontpit - 250 g volkorenmeel + 1 el extra - 125 g boter, op kamertemperatuur - 125 g lichtbuine[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 250 g blanke amandelen - 6 eieren, gesplitst - 250 g fijne kristalsuiker - geraspte schil van 1 sinaasappel - geraspte schil van 1 citroen - 4[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - sap en rasp van één sinaasappel - 50 g sultana rozijnen - 150 ml zonnebloemolie - 2 eieren - 140 g lichtbruine basterdsuiker - 85 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 205 g patentbloem - 2 tl bakpoeder - ¼ tl zout - 70 g roomboter, op kamertemperatuur - 150 g lichtbruine basterdsuiker - 2 grote eieren,[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 50 g gemalen amandelen - 15 g bloem - een flinke snuf zeezout - 100 g fijne kristalsuiker - 2 grote eieren - 3 grote eidooiers - 250 ml[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 175 g zelfrijzend bakmeel - 1 tl bakpoeder - 3 el cacao - 1 tl instant espressopoeder (optioneel) - 175 g zachte boter - 175 g lichtbruine[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 4 eieren, op kamertemperatuur - 225 g lichtbruine basterdsuiker - 300 ml zonnebloemolie - 500 g wortels, geraspt - 300 g zelfrijzend bakmeel,[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 3 eieren - 1½ dl plantaardige olie - 200 g lichtbruine basterdsuiker - 300 g zoete aardappel, geschild en geraspt - 100 g pecannoten,[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com