Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
gebakken op 17 maart Altijd lekker om te maken als de bananen er niet zo mooi meer uitzien! 300 gram bloem, 2,5 ml baking soda, 200 gr witte suiker, 1 ei, 5[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comP en B zijn rond dit weekend jarig, dus 2 lekkere dingen gemaakt voor bij de koffie/thee: Kersencake 1 l pot kersen zonder pit, 4 eieren, 200 gram zachte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comT is 2 mei jarig, vandaag toch heerlijk vrij, dus lekker aan het bakken geweest. Eerst een aardbeienkwarktaart gemaakt. Het recept hiervan heb ik al meer dan[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 19 augustus Weer eens een keer een cake van Sophie gemaakt: De basis: 3 eieren, 150 gram zelfrijzend bakmeel, 1 dl zonnebloemolie, 1,25 dl volle melk,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvrijdag 22 oktober nog steeds vakantie, dus maar weer eens brownies gebakken. altijd lekker. 's avonds een gegrild kippetje met salade en patatjes. nog even[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 21 november een heel zoet brood! het deeg is heerlijk luchtig Deeg maken van: 500 gram bloem, 7 gram gedroogde gist (1 zakje), 5 ml zout, 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 4 januari In een programma van Nigel Slater op de BBC maakte hij deze heerlijke cake. Het is heel simpel te maken (natuurlijk met behulp van m'n[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comSamen met T. een hartige cake gemaakt (ja, we moeten de oven toch uitgebreid testen!), weer in de kleine oven, dat werkt heel fijn. De oven is 40 cm, dus er[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com200 gram boter, 200 gram lichtbruine basterdsuiker, 1 el koekkruiden, 1 snufje nootmuskaat, 1 tl cacao, 1 el melk, 4 eieren, 225 gram zelfrijzend bakmeel[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor 2 personen: 100 gr. bittere chocolade, 15 gr. boter, 1 ei 1 el fijne kristalsuiker, 1 dl slagroom Breek of hak de chocolade in kleine stukjes en doe deze[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijk gevulde speculaas, niet zo zoet als wanneer je het koopt. Alleen was het op voor er een foto gemaakt was (gewoon vergeten dus). Deeg: 250 gram bloem 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOok weer zo'n heerlijke koek die je het beste een dag van te voren kunt maken. Recept uit de Banketbakker van Cees Holtkamp. Het grote verschil met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke, bavarois-achtige pudding uit een oude Tip (december 1984). 5 blaadjes witte gelatine, 250 ml melk, 1/2 vanillestokje, 2 eieren, 4 el suiker,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWij vergeten meestal foto's van toetjes te maken. Deze pudding was weer erg lekker, het recept komt uit Toveren met toetjes, 1989. Eigenlijk zo simpel, dat het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comSuper luchtige cake uit het leuke boekje: Haal meer uit kast. Ik vind dit boekje een aanrader omdat iedereen wel dingen in de voorraadkast/vriezer heeft[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekkere smeuïge cake, als je hem een dag laat staan, komt de advocaatsmaak wat meer naar voren. 150 gram zachte boter, 150 gram bloem, 90 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comErg lekker koekjes uit een Gourmand 125 gram koude boter in blokjes, 1 ei, 200 gram bloem, 130 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 1/2 zakje bakpoeder, snufje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com