Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Ik had een leuk nieuw speeltje binnengekregen: de deegroller van Joseph-Joseph, waarmee je heel precies en makkelijk deeg op diverse diktes kunt uitrollen (2,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke warme appeltaart. 225 gram bloem, snufje zout, 1 el fijn poedersuiker, 1 eierdooier, 150 gram boter (in blokjes), 2 el koud water; vulling: 900[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvrijdag 22 oktober nog steeds vakantie, dus maar weer eens brownies gebakken. altijd lekker. 's avonds een gegrild kippetje met salade en patatjes. nog even[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 21 november een heel zoet brood! het deeg is heerlijk luchtig Deeg maken van: 500 gram bloem, 7 gram gedroogde gist (1 zakje), 5 ml zout, 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen zacht deeg maken van 350 gram bloem, ca. 1,25 dl melk, 1 groot ei, 2,5 ml zout, 5 ml koekkruiden, 40 gram boter in blokjes, 25 gram basterdsuiker, 10 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 4 januari In een programma van Nigel Slater op de BBC maakte hij deze heerlijke cake. Het is heel simpel te maken (natuurlijk met behulp van m'n[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comSamen met T. een hartige cake gemaakt (ja, we moeten de oven toch uitgebreid testen!), weer in de kleine oven, dat werkt heel fijn. De oven is 40 cm, dus er[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comP en B zijn rond dit weekend jarig, dus 2 lekkere dingen gemaakt voor bij de koffie/thee: Kersencake 1 l pot kersen zonder pit, 4 eieren, 200 gram zachte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com200 gram boter, 200 gram lichtbruine basterdsuiker, 1 el koekkruiden, 1 snufje nootmuskaat, 1 tl cacao, 1 el melk, 4 eieren, 225 gram zelfrijzend bakmeel[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijk gevulde speculaas, niet zo zoet als wanneer je het koopt. Alleen was het op voor er een foto gemaakt was (gewoon vergeten dus). Deeg: 250 gram bloem 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekkere, sappige chocoladecake. Hij was op voor we er een foto van konden maken (gewoon vergeten dus). 65 gram gesmolten boter, 190 gram fijne[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOok weer zo'n heerlijke koek die je het beste een dag van te voren kunt maken. Recept uit de Banketbakker van Cees Holtkamp. Het grote verschil met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke, bavarois-achtige pudding uit een oude Tip (december 1984). 5 blaadjes witte gelatine, 250 ml melk, 1/2 vanillestokje, 2 eieren, 4 el suiker,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWij vergeten meestal foto's van toetjes te maken. Deze pudding was weer erg lekker, het recept komt uit Toveren met toetjes, 1989. Eigenlijk zo simpel, dat het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comSuper luchtige cake uit het leuke boekje: Haal meer uit kast. Ik vind dit boekje een aanrader omdat iedereen wel dingen in de voorraadkast/vriezer heeft[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekkere smeuïge cake, als je hem een dag laat staan, komt de advocaatsmaak wat meer naar voren. 150 gram zachte boter, 150 gram bloem, 90 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor 2 personen: 100 gr. bittere chocolade, 15 gr. boter, 1 ei 1 el fijne kristalsuiker, 1 dl slagroom Breek of hak de chocolade in kleine stukjes en doe deze[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgebakken op 17 maart Altijd lekker om te maken als de bananen er niet zo mooi meer uitzien! 300 gram bloem, 2,5 ml baking soda, 200 gr witte suiker, 1 ei, 5[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 19 augustus Weer eens een keer een cake van Sophie gemaakt: De basis: 3 eieren, 150 gram zelfrijzend bakmeel, 1 dl zonnebloemolie, 1,25 dl volle melk,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com