Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Het is nog net geen lente op de kalender. Nog steeds staat er een snijdende koude wind en het voelt waterig koud aan buiten. De gevoelstemperatuur is erg[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comOp de dagen dat ik werk maak ik voor het middageten altijd een lunchpakketje klaar. Naast enkele dikke boterhammen belegt met kaas en vleeswaren neem ik ook[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDit dessert is in de herhaling. Niet dat ik het recept al een keer op mijn blog heb gezet: nee, de vorige keer dat ik dit bereid heb ging het fout bij het[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHoewel de herfst zijn intrede heeft gedaan, kon ik de verleiding niet weerstaan een ijsdessert te maken. Twee reden waarom nu: Ten eerste heb ik pas geleden[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comThe Great British Bake Off: De laatste weken heb ik de deelnemers met veel plezier gevolgd op BBC 2. Een heerlijk, inspirerend programma, niet alleen wat de[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDeze lekkernij wilde ik al langer maken. Ooit kwam ik bij een Whisky proeverij dit snoepgoed tegen, kocht een doosje, proefde en ik kon er niet meer van[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comWat doe ik op zaterdagmiddag? Er zijn geen afspraken gepland, de boodschappen zijn gedaan, de klusjes zoals de heg knippen, de straat aanvegen, de auto wassen[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comNa de avondmaaltijd komt meestal wel een toetje op tafel. In de keuken van Johanna is dat een 'must'. Vaak kies ik voor een kant-en-klaar dessert. Gemakkelijk[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comElk jaar, in de laatste week voor Kerst, heb ik op mijn werk een Kerstontbijt. Gezellig! Alle collega’s komen dan vroeg uit bed, rijden in het donker[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comNog steeds ben ik in de ban van cranberries. Na mijn baksels van de afgelopen weken kon ik de cranberries nog niet uit mijn gedachten bannen. Van een vriendin[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comMijn zelfgemaakte Frambozen-rodebessenjam verdient een volle romige pudding. Deze rijstpudding is één van de lekkerste puddingen. In het kookboek van Sarah[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comWentelteefjes zijn altijd al een traktatie geweest. Vroeger toen mijn moeder deze noodgedwongen maakte omdat anders het oude brood niet op kwam en nooit iets[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIn Bretagne gebruikt men voor dit typische streekgerecht Armagnac. Ik heb dit alleen niet in huis: wel Calvados en daarom geef ik er een Normandische draai[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHet is altijd een leuke bezigheid om soesjes te maken. De receptuur is eenvoudig: 100 + 100 + 100 + 100 + 4 = een goed soezendeeg. Verder is het opletten of[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comKoffievisite vandaag. Mijn nieuwe keuken showen en lekker bijpraten over van alles en nog wat. Even dacht ik nog een taart of cake te bakken om onder het genot[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comSoms kom je weleens voor onverwachtse problemen te staan. Nou ja, problemen? Het is in dit geval meer een kwestie van verleiding en het niet kunnen toegeven[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com