Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
voor 4 personen 400 gr geschilde, schone pompoen 2 el olijfolie 2 kipfilets 1 tl gehakte rozemarijn 2 el (geroosterde) pijnboompitten 200 gr verse ricotta 12[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 flinke pluk saffraandraden 100 ml droge witte wijn 400 g penne of andere pastavormen 30 g pijnboompitten 1 el olijfolie, extra[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 gr geschilde, schone pompoen 2 el olijfolie 2 kipfilets 1 tl gehakte rozemarijn 2 el (geroosterde) pijnboompitten 200 gr verse ricotta 12[...]
Bron: smulweb.nlIk ben groot fan van Jeroen Meus en als hij iets kan kan ik het ook. Hetzelfde heb ik met Rudolph van Veen. Ik zag Jeroen een paar weken terug ravioli maken en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 3 zakken sint-jakobsschelpen (diepvries, 300 g) 200 ml slagroom (houdbare) 2 teentjes knoflook (gepeld en in de lengte gehalveerd) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g linguine 1 ui 1 teen knoflook 3 el olijfolie 600 g gesneden prei 1 el grove mosterd 200 g zuivelspread bieslook light 200 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ pak gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, a 500 g) ½ blikje ansjovisfilets in olijfolie (a 46 g) 1 ui (fijngesneden) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 bakken pappardelle (250 g) 2 el olijfolie 1 blikje ansjovisfilets ((46 g), uitgelekt) 2 uien (in ringen) 1 schaal trostomaten ((5 stuks),[...]
Bron: ah.nlMijn zus van The blog de Clementine was dolenthousiast over dit recept van de Michelinsterrenkok (7 sterren) Bruno Barbieri. En ze heeft gelijk, zelfs mijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl