Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 2 75 gr penne pasta 2 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook, fijngehakt 4 eetlepels ui, fijngesneden 125 ml witte wijn 1/4[...]
Bron: allrecipes.nlEens zin in wat anders dan pasta met tomatensaus, kaassaus of gehaktsaus? Maak eens een pasta met avocadosaus....heerlijk romig van smaak en nog heel gezond[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 300 g fusilli 150 g ambachtelijk gerookt ontbijtspek 1 citroen (schoongeboend) 4 el aioli 350 g groene asperges 400 g artisjokharten (blik)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 schaaltjes groene aspergetips (a 200 g) 5 el olijfolie extra vierge 1 teen knoflook (in dunne plakjes) 1 rode peper (zaadlijsten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 lente-uitjes 46 g ansjovisfilets in olie (blikje) 6 tenen knoflook 700 g groene asperges 500 g doperwten (diepvries) 300 g tuinbonen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g witte asperges 5 el olijfolie extra vierge 300 g penne rigate (zak) 1 citroen 15 g basilicum (bakje) 180 g zongerijpte Taggia-olijven[...]
Bron: ah.nlDie boter! Onthoud die even, want de rest van het recept is minder kritisch en daar kan je alle kanten mee uit. De pistacheboter is feitelijk een pesto op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLimoen spaghetti met parmezaanse kaas 24kitchen staat bij ons vaak aan en we hebben al heel wat lekkers voorbij zien komen, Angelique Schmeinck heeft ons[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nl80 ml olijfolie 75 gram rucola handje verse basilicum sap van 1/2 citroen 1 teen knoflook gehakt 30 gram walnoten of amandelen 50 gram parmezaanse kaas 400[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlPesto 1/2 zakje rucola 1/2 bakje basilicum 2 eetlepels pijnboompitten 1 teen knoflook 50 gram parmezaanse kaas olijfolie peper en zout citroensap 200 gram[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlFrisse en zomerse pasta. Dat leek me wel wat, want die er-is-alweer-een-jaar-voorbij-en-ik-weet-nog-zo-goed-toen-het-[...]
Bron: mangerie.blogspot.com