Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 aubergine, circa 200 g 2 tl olijfolie, extra vergine 350 g mager rundergehakt 1 kleine ui, grofgesneden 1 teentje knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlTagliatelle van Knolselderij met Bolognesesaus Mijn collegaatje Anna hoorde ik afgelopen week over het vervangen van pasta door groenten, om zo koolhydraatarm[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIngrediënten 2 el olijfolie 2 wortels (in kleine blokjes) 1 zakje bosuitjes ((3 stuks), in ringetjes) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 el bloem (gezeefd)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g winterpeen 1 citroen 75 ml olijfolie 300 g tagliatelle (pasta) 15 g koriander (bakje 15 g) 200 g zachte geitenkaas zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 1 wortel 1 stengel bleekselderij 30 g boter 125 g magere spekreepjes 250 g mager rundergehakt 250 g half-om-halfgehakt 150 ml rode wijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 hazen(achter)bouten (ca. 1400 g) zout peper 4 dl rode wijn 1 stengel bleekselderij 1 wortel 1 ui 1 laurierblaadje 6 zwarte peperkorrels 4[...]
Bron: ah.nlWeer een recept die ik graag wil delen met jullie. Het is een recept met een heerlijke zwarte tagliatelle van Il Negozio . De pasta is zwart door de toevoeging[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHet lijkt zo makkelijk, maar hoe maak je een saus die in je geheugen blijft. En pasta is ook zo iets, verse is heerlijk, maar gedroogde kan ook heerlijk[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlVorig jaar kocht is ze nog, raapsteeltjes. Dit jaar niet, ik heb ze vroeg in het voorjaar in het kasje gezaaid en we oogsten volop. Als je raapsteeltjes koopt[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlvoor 4 personen 400 g tagliatelle (bijv. groene) zout 1/2 potje basilicum 150 g geraspte Parmezaanse kaas 125 ml slagroom (?s Lands Beste) 2 scharreleieren[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Tagliatelle, 1 ui, een kleine wortel, stuk gorgonzola, rivierkreeftjes, 1 stuk witvis, 1 teen knoflook, flesje kookroom (light, scheutje olie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 uien 1 kleine winterwortel 2 stengels bleekselderij 1 kg kalfsgehakt 500 gr. chipolata worst * vleesbouillon 2 x 20 gr. boter olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g tagliatelle (bijv. groene) zout 1/2 potje basilicum 150 g geraspte Parmezaanse kaas 125 ml slagroom (?s Lands Beste) 2 scharreleieren[...]
Bron: smulweb.nl