Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen - 2 courgettes - ca. 12 lasagnebladen (4 lagen) - 100 gram harde geitenkaas in plakken of geraspt - Tomatensaus (1 portie) * Olijfolie * 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 aubergine, circa 200 g 2 tl olijfolie, extra vergine 350 g mager rundergehakt 1 kleine ui, grofgesneden 1 teentje knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 grote ui 1 aubergine 2 stengels bleekselderij 1 gele paprika 1 courgette olijfolie 400 gram penne salsa Parmezaanse kaas 1 grote ui 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 grote ui 1 aubergine 2 stengels bleekselderij 1 gele paprika 1 courgette olijfolie 400 gram penne salsa Parmezaanse kaas 1 grote ui 1[...]
Bron: smulweb.nlVan de week al beloofd dat ik dit recept op het blog zou zetten. En dan nu.....een verrukkelijke lasagne. Nee, niet met snelle koolhydraten of lagen deeg:[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlIngrediënten 1 blikje ansjovisfilets in olijfolie (48 g) 400 g penne (pasta) 1 zak groentemix aubergine (bleekselderij en tomaat (diepvries) 300 g[...]
Bron: ah.nlIk volg meerdere blogs die over koken en eten gaan. Ik kwam op meerdere blogs het recept tegen van wat ik ook heb gemaakt! Een lasagne met plakken van[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlHet is weekend, vies weer buiten...echt een dag om lang in de keuken te staan wat mij betreft! (maar goed, ik kan iedere dag wel lang in de keuken[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlLasagne Lasagne is een Italiaanse gerecht, gebaseerd op pasta in de vorm van bladeren (als bladerdeeg). Het is niet echt moeilijk om te maken, mits je een oven[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comEen hartige gegratineerde vegetarische pastaschotel Zo dat is een mond vol! Letterlijk en figuurlijk. Ik kan ook nog toevoegen dat de pasta in lagen wordt[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen hartige gegratineerde vegetarische pastaschotel Zo dat is een mond vol! Letterlijk en figuurlijk. Ik kan ook nog toevoegen dat de pasta in lagen wordt[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl