Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 45 recepten
Ingrediënten Porties : 4 500 gr Penne pasta 3 teentjes knoflook - in plakjes gesneden 2 ui en- gesneden 500 gr gehakt - half -om 1 bakje champignons - in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 6-8 gedroogde lasagnevellen 2 uien, gesnipperd 2-3 prei, gesneden in dunne ringen 3 wortelen, fijngesneden 2-4 sticks selderij,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 450 gr gedroogde lasagnebladen 20 ml olijfolie, apart te verwerken 1 blikje gepelde tomaten 1 ui, grof gehakt 2 wortels, grof[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 Voor de vleessaus 3 eetlepels olijfolie 1 grote ui, gehakt 2 kleine stengels bleekselderij, gehakt 2 wortels, gehakt 2 grote[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 150 gr broccoliroosjes 375 gr lasagnebladen 1 wortel 1 aubergine 2 aardappels 2 rode paprika's 1 courgette 3 eetlepels extra[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 uien, fijngehakt 2 stengels selder, fijngesneden olijfolie 4 wortels, in kleine blokjes 1 el tomatenpuree 2 blikken gepelde tomaten 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 plakken mager rookspek; 2 middelgrote uien; 2 tenen knoflook; 2 winterwortels; 2 stengels bleekselderij; olijfolie; 2 theelepels gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 plakken mager rookspek; 2 middelgrote uien; 2 tenen knoflook; 2 winterwortels; 2 stengels bleekselderij; olijfolie; 2 theelepels gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram lasagnebladen 2 wortels ¼ knolselderij ½ prei 2 courgettes 3 tomaten ½ bos peterselie 2 uien 2 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 plakken mager rookspek + 2 middelgrote uien 2 tenen knoflook 2 winterwortels 2 stengels bleekselderij olijfolie 2 tl gedroogde oregano 500 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 - 8 extra vierge olijfolie, zoveel als nodig 1 fijngehakte ui 2 wortels, geraspt 1 rode paprika, in dunne reepjes 8-10[...]
Bron: allrecipes.nlDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIn de winter is het altijd heerlijk om vlees te stoven: de avond vantevoren alvast bereiden en een paar uur opzetten zodat je na een werkdag weinig hoeft te[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlPasta, lasagne, italiaans dat zijn wel een van de dingen waar ik dol op ben. De bolognaise saus is deze keer van Jeroen Meus met een beetje Gino erbij. De[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVroeger hield ik niet zo erg van lasagne. Maar toen ik dit recept vorig jaar voor het eerst zelf maakte, veranderde dat volkomen. Deze was zo ongelofelijk[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nl