Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 10 5 à 6 eendenborsten (canettes, 1,2 kg in totaal) zout en peper Voor de saus 100 gr sjalot 5 dl rode wijn 2 dl rode port rasp[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eendenborstfilets (ong. 330 gr per stuk) 1 eetlepel balsamico 1/2 dl rode wijn 50 gr gezouten boter 4 theelepels suiker 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr varkenfiletlapjes 4 eetlepels witte bloem 1/2 theelepel zout 1/4 theelepel peper 1 eetlepel olijfolie 1 eetlepel verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 magere varkenslapjes 4 appels (met schil, zonder klokhuis en in achten gesneden) 1 eetlepel bosbessenjam 100 ml rode wijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 1 grote ui, in schijfjes gesneden 450 g mager runderstoofvlees, in blokjes gesneden 250 g jonge worteltjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 250 g gedroogde flageolets, een nacht geweekt in koud water 4 flinke tenen knoflook, gepeld 1 laurierblaadje 900 g magere[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Cranberryvulling 100 gram gedroogde cranberry's 480 ml kokend water 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 grote uien, gesnipperd 4 tenen knoflook, in dunne plakjes 350 g wortels, geschrapt en in kleine blokjes 1 grote venkelknol, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 grote rode kool, in repen gesneden 2 liter kokend water 2 el boter 5 eetelepels citroensap 125 ml rode wijn 1/2 tl zout 1/4 tl[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 el bloem 1 el gedroogde tijm 8 kleine kipfilets, totaal ca. 450 g 3 el zonnebloemolie 1 teentje knoflook, uitgeperst 1 blik[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 konijnen bouten zout peper nootmuskaat knoflook roomboter uien, fijngesneden laurierblad rode wijn appel, in blokjes speculaas[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 20 gr sjalotjes, fijngehakt 1 theelepel uitgeperste knoflook 60 gr bramenjam 235 ml rode wijn 235 ml runderbouillon 15 gr boter[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 600 gr runderriblappen, in blokjes 2 uien, fijngesneden 500 ml rode wijn (bijvoorbeeld een Bordeaux) 1 eetlepel olie 50 ml azijn[...]
Bron: allrecipes.nl