Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Runderstoofvlees uit de oven, slow cooked hoofdgerecht voor 6 personen Eigenlijk stoof ik mijn rundvlees al jaren gewoon op een sudderplaatje op het fornuis.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen - 1 ei - 400 gr gehakt - 1 teentje knoflook - 1 eetlepel Paneermeel - ½ theel. nootmuskaat - 1 sjalot - ½ rode Spaanse peper -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen KRUIDENSAUS: 3 sjalotjes, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 1 Rode peper , fijn 2 e olijfolie 30 g tomatenpuree of tomatenketchup 450 g tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 ei - 400 gr gehakt - 1 teentje knoflook - 1 eetlepel Paneermeel - ½ theel. nootmuskaat - 1 sjalot - ½ rode Spaanse peper -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen KRUIDENSAUS: 3 sjalotjes, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 1 Rode peper , fijn 2 e olijfolie 30 g tomatenpuree of tomatenketchup 450 g tomaten[...]
Bron: smulweb.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDeze aten we met oud en nieuw als hapje. Ik heb minipannetjes en per persoon maakte ik een pannetje klaar. Ook lekker met pasta of rijst om een hoofdmaaltijd[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlWat een succesrecept is dit, van Smittenkitchen (met enige aanpassingen van mijn hand). Een bourguignon zonder de boeuf dus vegetarisch! En ik kan je[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlVan het weekend heb ik een lekkere curry gemaakt. In het weekend heb ik de tijd dus dan neem ik het er ook van en sta ik wat langer in de keuken. Het resultaat[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlIngrediënten 500 g magere runderlapjes (in grove stukken) 2 eetlepels olijfolie 1 teentje knoflook (fijngesneden) 1 eetlepel Provençaalse kruiden ¼[...]
Bron: ah.nlDit recept uit de New York Times blijkt al twintig jaar een topper te zijn. Hoewel ik al meer dan 20 jaar bijna dagelijks de recepten van de NYT doorkijk, was[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen Groene kerriepasta . 10-20 mini groene lombok rawit . 2 sjalotten . 2-3 grote tenen knoflook . 4 cm galanga of 3 cm gemberwortel . 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr ossenhaas 10 rawits-groene(TOKO) 2 sjalotten 3 tenen knoflook 3 cm galanga 1 stengel sereh 3 stelen koriander 2 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de pasta: 4 eetl. arachide olie, veel groene pepers (tussen de 7 en 15, afhankelijk van grootte en scherpte), ca. 8 teentjes knoflook,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr runderlappen (gehalveerd) 4 el olijfolie 4 el Provencaalse kruiden (bv Silvo) 3 el bloem gemengd met (versgemalen) peper en zout 50 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de pasta: 4 eetl. arachide olie, veel groene pepers (tussen de 7 en 15, afhankelijk van grootte en scherpte), ca. 8 teentjes knoflook,[...]
Bron: smulweb.nl