Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
voor 4 personen 1 ui 2 laurierbladeren 6 jeneverbessen 1 kaneelstokje 300 gr. winterwortel 750 gr. runderrollade 1 dl. bouillon 3 el. olijfolie 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlIk ben echt een zomermens, ik ga echt voor zon en warmte. Toch heeft de herfst ook zijn mooie kanten, zoals al het fruit dat rijp is, de prachtige kleuren en[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 800 gr mooie doorregen runderlappen 4 uien (in halve ringen) 1 groene paprika (blokjes) 1 rode paprika (blokjes) 3 teentjes knoflook (geperst)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg riblappen 500 gram uien 3 dl rode wijn 3 dl vleesbouillon (gemaakt van 3 vleesbouillon tabletten) 250 gram kastanjechampignons 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kippenpoten 50 gram braadboter 1/4 liter droge witte wijn 1 blik gepelde tomaten in blokjes (400 g) 2 laurierblaadjes 1 tl. gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen KRUIDENSAUS: 3 sjalotjes, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 1 Rode peper , fijn 2 e olijfolie 30 g tomatenpuree of tomatenketchup 450 g tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pakje konij in delen zout peper 1 ui 1/4 groen kooltje 50 g boter 2 laurierbladen 2 tenen knoflook 4 el pittige gele mosterd 1/2 l droge[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gr mooie doorregen runderlappen 4 uien (in halve ringen) 1 groene paprika (blokjes) 1 rode paprika (blokjes) 3 teentjes knoflook (geperst)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kippenpoten 50 gram braadboter 1/4 liter droge witte wijn 1 blik gepelde tomaten in blokjes (400 g) 2 laurierblaadjes 1 tl. gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen KRUIDENSAUS: 3 sjalotjes, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 1 Rode peper , fijn 2 e olijfolie 30 g tomatenpuree of tomatenketchup 450 g tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 1 kg rundersucade, riblappen of anders stoofvlees - 250 gram gerookte spekreepjes - 4 uien - 4 tenen knoflook - 3 rode (punt)paprika`s - 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 1 kg rundersucade, riblappen of ander stoofvlees - 250 gram gerookte spekreepjes - 4 uien - 4 tenen knoflook - 3 rode (punt)paprika`s - 4[...]
Bron: smulweb.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDeze runderstoofschotel wordt traditioneel gemaakt in een speciale aardewerken stoofpan, een daube. Bij gebrek hieraan is een gietijzeren cocotte een voor de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten 2 x 500 g rib-runderlappen (in stukken) 2 el bloem 50 g boter 1 rundvleesbouillontablet 3 kruidnagels 1 laurierblaadje 1 el azijn 1 kg[...]
Bron: ah.nl