Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 399 recepten
Runderstoofvlees uit de oven, slow cooked hoofdgerecht voor 6 personen Eigenlijk stoof ik mijn rundvlees al jaren gewoon op een sudderplaatje op het fornuis.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 6 personen 1kg aubergines, in plakken van 1cm dik gesneden Zout en vers gemalen peper Circa 50 gram bloem om te paneren Circa 3 dl olijfolie 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 340 g quorngehakt 140 pesto 4 tomaten 2 gele paprika`s 1 sjalot 300 g (volkoren) pasta 1 eetl. olijfolie Italiaanse kruidenmix Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 450 gr lamsgehakt 2 middelgrote uien, grof gesneden 2 teentjes knoflook 2 volle eetlepels kikkererwten uit blik 1 eetlepel garam[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 magere varkenslapjes 4 appels (met schil, zonder klokhuis en in achten gesneden) 1 eetlepel bosbessenjam 100 ml rode wijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 el zonnebloemolie 500 g magere varkensschouder, in stukken gesneden 2 uien, fijngesneden 2 appels, geschild, zonder klokhuis[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 10 personen -1 ui (fijngehakt) -1 wortel (fijngehakt) -olijfolie -1 lamsbout (circa 2 kg) -zout -1 groene of zwarte vijg per persoon -500 g druiven[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 100 g groene tagliatelle (500 g) 2 tomaten 1½ eetlepel boter of margarine 2 theelepels vloeibare kruidenbouillon 1 theelepel tijm 100 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 tenen knoflook 4 el olijfolie 400 g pomodorini (blik) 100 ml kraanwater 6 takjes rozemarijn 750 g lamsrack (Feestfavoriet) 1 el[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 400 - 500 gr eendeborstfilet, 2 gele paprika`s, 1 sjalotje, 2 teentjes knoflook, beetje boter, beetje paprikapoeder, verse tijm, olijfolie,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 varkensschnitzels (ongepaneerd) 5 el olijfolie 2 tl gedroogde salie 12 plakjes Parmaham (2 pakjes a 75 g) 2 el zilveruitjes (potje 340 g)[...]
Bron: ah.nlOp het snijvlak van twee jaargetijden zijn er vele mogelijkheden om een gerecht te bereiden. De volle smaken van de herfst lonken alweer, maar echt afscheid[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comRollade is niet iets wat ik wekelijks op tafel zet omdat het vaak toch wat meer tijd kost om het te bereiden. Daar staat dan wel tegenover dat je haar helemaal[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlPer kilo varkensschouder: 250 gram rugvet (buikvet heeft een lagere smeltingsgraad en zorgt bij het malen van het vlees voor een snel verstopte machine) 15[...]
Bron: smulweb.nl