Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 182 recepten
voor 4 personen Voor het gehakt: 500 gram half om half gehakt of rundergehakt - 1 ei - 2 afgestreken eetlepels paneermeel - nootmuskaat, peper en zout naar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800gr spruitjes,640 gr aardappelen,1500 ml bouillon,480gr kalfslapjes,zout,peper,1 kl olie,1 ui 1 eetl maïzena,250ml magere[...]
Bron: smulweb.nl250 gram half om half gehakt; 2 teentjes knoflook; 1 rode peper; versgemalen peper; 1 eetlepel olijfolie;2 sneetjes witbrood, 3 eetlepels droge witte wijn; 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de ras el-hanout oftewel het hoofd van de winkel : 2 theel kruidnagelpoeder - 2 theel cayennepeper - 8 theel gemalen piment - 8 theel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1kg aubergines, in plakken van 1cm dik gesneden Zout en vers gemalen peper Circa 50 gram bloem om te paneren Circa 3 dl olijfolie 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Plm. 750 gram spitskool 1 prei 250 gram champignons 150 gram mager gerookte spekreepjes of baconreepjes 1 eetlepel neutrale olie peper, zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr rundergehakt 1 kleine ui 2 beschuiten 1 ei zout, peper 1 theelepel paprikapoeder nootmuskaat 1 liter bouillon (van 2 tabletten) 750 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 kilo witte asperges, - 1.5 liter kookvocht van de schillen, - 50 gram boter, - 50 gram bloem, - 1 bekertje room, - 4 eieren (hardgekookt)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 400 gram kruimige aardappelen 300 gram snijbonen 1 prei 100 gram champignons 1 sjalotjes of kleine ui 1 teentje knoflook 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 700 g bloemige aardappelen, geschild en in blokjes gesneden 350 g sperziebonen 1 el olijfolie, extra vergine 400 g varkensfilet,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 4 grote aardappels (kruimig) (a ca. 200 g) 75 g kruidenboter 2 schaaltjes kipschnitzels champignon (a 2 stuks) 1½ zak panklare[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 5 450 gr varkensfilet, in blokjes gesneden 1 eetlepel olijfolie zout en peper naar smaak 1/2 theelepels kaneelpoeder 225 gr[...]
Bron: allrecipes.nlEend is iets wat wij maar weinig eten, terwijl het toch ontzettend lekker is. In ieder geval was deze tamme eend dat! Het recept komt weer uit de Plusfolder.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlTijdens mijn vakantie in Ierland heb ik het genoegen gehad regelmatig in een pub te eten. De ambiance was overal fantastisch en gezelligheid alom. De Ieren[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen TOMATENSAUS: 2 el. olijfolie, 2 tenen knoflook, fijn gehakt, 1 rode ui, fijngehakt, 2 x 400 g. blikken tomaten in blokjes, 250 ml. witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nlLamsfilet met zoete Aardappelpuree 4 lamsfilets 1500 gram zoete aardappelen (of gewone aardappelen) 500 gram sperziebonen 200 gram kastanjechampignons 1 rode[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlIngrediënten 1 rode peper 2 sneetjes witbrood 5 el droge witte wijn 1 sjalot 2 tenen knoflook 250 g half-om-halfgehakt 1 ei 1 mespunt nootmuskaat 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g riblappen 3 sjalotjes 2 teentjes knoflook 2 rode pepers 25 g macadamianoten 4 el olie 2 tl ketoembar 1 tl djinten (gemalen komijn) 4[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 750 g varkensrollade * 100 g boter of vloeibaar bakproduct * 2 rode uien, in smalle partjes * 1 winterwortel, in blokjes * 1 eetl. rozemarijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 12 30 g langkorrelrijst 2 kleine rode uien 400 g mager lamsgehakt 1 kleine ui, zeer fijn gesneden 1 teentje knoflook, uitgeperst 1[...]
Bron: allrecipes.nl