Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Goedenavond! Al dagen lang had ik zin in kipschnitzel dus vandaag moest het er maar eens van komen. Hoewel ik eigenlijk het restant zuurkool van gister op[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlVarkensstoofvlees +/- 750g 1 grote ui 1 teen knoflook 1 rode paprika 2 verse tomaten (of 4 cherry tomaten) 1,5 tl gerookte paprika poeder (pittig) of 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. plantaardige olie 4 karbonades (elk circa 170 g) ¾ theel. zout ¼ theel. zwarte peper 1 ui, fijngesneden 150 g wortel,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 varkenspoten 3 teentjes knoflook, fijngehakt 1 eetlepel zout 1 eetlepel komijn 250 ml water of light bier, kokend heet 250 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 750 gr runder gehakt (niet te mager) - 1 rode paprika - 1 ui - 2 tenen knoflook - snufje kummel (karweizaad) PAS OP NIET TE VEEL! - 1 ei -[...]
Bron: smulweb.nlVarkensstoofvlees +/- 750g 1 grote ui 1 teen knoflook 1 rode paprika 2 verse tomaten (of 4 cherry tomaten) 1,5 tl gerookte paprika poeder (pittig) of 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g beenham, in plakken 500 g (wijn) zuurkool 1 kg aardappels geschild en in vieren gedeeld 25 g boter 25 g bloem 125 ml kippenbouillon 125[...]
Bron: smulweb.nlFazant met Zuurkool Een echte klassieker onder de wildgerechten Nu ben ik zelf niet zo`n grote wild liefhebber Maar dit recept is wel een uitzondering.... Dus[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlDe laatste weken van augustus kreeg ik door het druilerige weer zin in winterse gerechten. Erwtensoep bijvoorbeeld, of zuurkoolstamppot. Gelukkig ben ik eigen[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlSnel ‘stoofvlees’ We hadden lekker vrij in de herfstvakantie en genoten van een paar mooie dagen. Op een druilerige donderdag kreeg ik zin om[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 2 schaaltjes varkenskatenhaas (a ca. 230 g) 1 ui 1 appel 2 eetlepels boter of margarine 1 zak wijnzuurkool (520 g) 1 pak aardappelpuree à [...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg vastkokende aardappels 100 g boter 1 ui (gesnipperd) 1 zak zuurkool naturel ((500 g), uitgelekt) 150 ml bier (blikje of flesje) 1[...]
Bron: ah.nlDe laatste weken van augustus kreeg ik door het druilerige weer zin in winterse gerechten. Erwtensoep bijvoorbeeld, of zuurkoolstamppot. Gelukkig ben ik eigen[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlSnel ‘stoofvlees’ We hadden lekker vrij in de herfstvakantie en genoten van een paar mooie dagen. Op een druilerige donderdag kreeg ik zin om[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOm het zwoerd knapperig en krokant te krijgen wrijf je het vlees goed droog alvorens het te zouten. Vervolgens zet je het vlees in een loeihete oven en zodra[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 3 personen 12 Stoofperen (Gieser Wildermannen) 1 kg Harskarbonade 500 gram Zuurkoolspek Gekookte aardappels Hulpmiddelen Grote (stoof)pan pan voor de[...]
Bron: smulweb.nl