Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Instructies
Om het zwoerd knapperig en krokant te krijgen wrijf je het vlees goed droog alvorens het te zouten. Vervolgens zet je het vlees in een loeihete oven en zodra het vel krokant wordt giet je er melk bij, zodat het vlees mals blijft, en laat je het op een lagere temperatuur gaar worden.
Ingre [...]
Lees het recept op atikgegetenheb.blogspot.nl
Ingrediënten
- aardappel
- zuurkool
- peper
- salie
- zout
- melk
Moeilijkheidsgraad: Moeilijk
Categoriëen
- Met fruitNee
- Met peulvruchtenNee
- Met pastaNee
- Met groentenJa
- Met rundvleesNee
- Met varkensvleesNee
- Met gehaktNee
- Met gevogelteNee
Lees alle recepten uit atikgegetenheb.blogspot.nl
Ingrediënten
- aardappel
- zuurkool
- peper
- salie
- zout
- melk
Moeilijkheidsgraad: Moeilijk
Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. |
FAQ |
Privacy