Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ik heb al eerder geschreven over de nieuwste trend, de keuken uit Peru. Het eerste recept was lomo saltado , roergebakken biefstuk. Het is een vrijwel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is half twee 's nachts, een mooie tijd om een receptje te tikken! Ja, waar een rustige nachtdienst al wel niet goed voor is. Althans, een rustig begin. Ik[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlHainanese kip rijst (Hainanese chicken rice) is een populair kipgerecht uit Singapore en Maleisië. Dit heb ik voor 't eerst gegeten in het Maleisisch[...]
Bron: rainiesfood.blogspot.nlIngrediënten 3 el olijfolie 2 uien (in ringen) 1 groene paprika (in reepjes) 1 el wittewijnazijn 3 druppels tabasco (flesje 57 ml) 1 entrecote (premium[...]
Bron: ah.nlIn december had ik niet veel nieuwe stof tot bloggen, dus op een avond belande ik op Pintrest en vond een interessant recept, wat ik vervolgens weer aanpaste[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlBurgers zijn hot! Ik heb het niet over de hamburgers die je in fastfood restaurants eet, dat kun je in mijn ogen moeilijk een hamburger noemen. Neen, ik heb[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beEen goed recept! De avocado gaat heerlijk samen met de kip en het spek en de rozemarijn geven er net even wat pit aan. Ik was bijzonder tevreden met deze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGekruid vlees uit de supermarkt of van de slager is eigenlijk allemaal met slechte e-nummers. Schnitzels, satéburgers, kant en klare gehaktballen etc. hoef je[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlNa veel kip de afgelopen tijd gegeten te hebben, hadden we wel weer eens zin in biefstuk. Het werd deze met een marsalasaus met daarbij geroosterde groenten .[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlKipfilet is erg veelzijdig. Je kan er verschillende smaken aan geven en het heel divers bereiden. Vaak maak ik er blokjes van om door de pasta te doen. Een[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comDit wordt de derde burger op m'n blog, de twee eerdere burgers waren van rundergehakt gemaakt, maar deze is gemaakt van gehakt van kippendijfilet met chorizo.[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlOp de een of andere manier ben ik altijd moeite blijven houden met de Schnitzels die kant-en-klaar bij onze slagers te vinden zijn. Je weet niet wat voor vlees[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlWe kennen natuurlijk allemaal wel 'de bal gehakt' en dan natuurlijk vooral die van je moeder vroeger thuis. Bij ons thuis waren het platte ballen met een[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlKipfilet is erg veelzijdig. Je kan er verschillende smaken aan geven en het heel divers bereiden. Vaak maak ik er blokjes van om door de pasta te doen. Een[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comBurgers zijn hot! Ik heb het niet over de hamburgers die je in fastfood restaurants eet, dat kun je in mijn ogen moeilijk een hamburger noemen. Neen, ik heb[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.be