Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 59 recepten
voor 4 personen 750 gram rundvlees 2 uien, in stukken gesneden 4 rode paprika`s, in stukken gesneden 4 deciliter bouillon (rund) 2 deciliter rode wijn 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 15 gr boter 80 gr ui, fijngesneden 3 teentjes knoflook, fijngesneden 1 eetlepel verse tijm, fijngesneden 175 ml runderbouillon[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 650 gr biefstuk of entrecote Voor de saus 50 gr boter 1 sjalot, fijn gesnipperd 4 portobello champignons, in plakjes 375 ml rode[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 2 Biefstukken van ongeveer 2 cm dik 4 plakken bladerdeeg Zout en peper (bij voorkeur vers gemalen) ongezouten roomboter 4 tl fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram ossenhaas (stuk van gelijke dikte) 25 gram boter of vloeibaar bakproduct 1 eetlepel arachide- of zonnebloemolie 4 sjalotjes,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 x 150 gram lendenbiefstuk of entrecote, 200 gram champignons, 1 rode paprika, 100 gram margarine of boter, 1 middelgrote zeer fijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 uien 1 teen knoflook 800 g runderpoulet bloem 30 g boter 1 flesje trappisten dubbel bier 1 laurierblaadje 2 takjes tijm 1[...]
Bron: smulweb.nlDit gerecht is niet moeilijk om te maken en vergt weinig voorbereiding. Wel aandacht, dat dan weer wel. Geen grotere ramp dan een taai stuk vlees op je bord[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 2 personen - 2 biefstukken - 100 gr spekblokjes - 1/2 rode paprika - 1/2 ui - 1 appel ( goud reinette ) - 2 el bosvruchtenjam - 50 ml kookroom -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 Biefstukken van ongeveer 2 cm dik 4 plakken bladerdeeg Zout en peper (bij voorkeur vers gemalen) ongezouten roomboter 4 tl fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram ossenhaas (stuk van gelijke dikte) 25 gram boter of vloeibaar bakproduct 1 eetlepel arachide- of zonnebloemolie 4 sjalotjes,[...]
Bron: smulweb.nlDag kinders! Gisteravond heb ik erg lekker gegeten. Toch wel een beetje luxe, of nouja, echt niet ordinair, maar wél vrij simpel. Maar je moet wel net alle[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEr lag nog een prachtige rosbief van de Baambrugse koe in de vriezer. Tussen al het kerstreceptengeweld zag ik dit recept in de Hallo Jumbo. De spruitjes komen[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl