Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
gemaakt 20 oktober Deeg maken van: 450 gram bloem, 10 ml gist, 4 el olijfolie, 10 ml zout, 1 eetlepel suiker, 260 ml water, bosje bosuitjes in reepjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comKarbonades uit Shanghai Ingrediënten: 4 schouderkarbonaden zonder bot 1 lente-ui of stukje prei 2 plakjes verse gember sojasaus Chinese kookwijn of pale medium[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSommige smaken horen bij elkaar als Romeo en Julia, terwijl sommigen dan weer mekaars tegenpolen zijn. Maar tegenpolen, is dat niet juist wat de culinaire[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comTot het moment dat je besluit "dit recept sla ik op want misschien ga ik het wel maken..." heb je af en toe rare wegen bewandeld op het internet. Ik weet[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDit stoofpotje uit de Allerhande stond gisterenochtend lekker te pruttelen, zodat het in de avond alleen nog maar opgewarmd hoefde te worden. Een stoofpotje[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet is niet onze gewoonte om op een doordeweekse dag patat te eten, maar deze heerlijke gehaktballetjes vragen gewoon om van die lekkere dikke frieten! 1 witte[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDeeg 500 g bloem 9 g zout 200 ml lauw water 10 g gedroogde gist 10 g suiker 100 g boter olijfolie Soezenbeslag 50 ml melk 50 ml water 50 g boter 50 g bloem 1[...]
Bron: lizzyshoekje.blogspot.nl"Mama! Waar ben je?" Slof slof slof en langzaam zie ik een klein blond hoofdje verschijnen om de hoek van de keuken. "Mama? Wat ben je aan het doen?" Terwijl[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlBoeuf Bourgignon is Frans voor rund bereid in rode wijn, bij voorkeur een wijn uit de Bourgogne-streek, waar dit gerecht vandaan komt. Vroeger was het[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlThuis aten wij vroeger bij “ons mam”, elke zondag lekker vette koteletjes met gekookte aardappeltjes en seizoensgroenten. Mét een beentje. Het was[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comLaatst hadden we shoarma met pitabroodjes gegeten. Er was nog wat van over, en dat heb ik gebruikt als vulling voor bapao's (gestoomde broodjes). Dit recept[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlDe hamburger is niet meer wat het geweest is. Aan de ene kant van het hamburgerspectrum zit McDonalds’ kale Happy Meal-burgertje (zielig), en aan de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPure beauty. Pure GUINNESS®. Wist u dat de trots van Ierland, het bier Guinness, niet voor vegetariërs is? Google het merk maar eens; het zwarte bier[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTot het moment dat je besluit "dit recept sla ik op want misschien ga ik het wel maken..." heb je af en toe rare wegen bewandeld op het internet. Ik weet[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDeze Ierse stoofschotel smaakt precies zoals je verwacht. Toch weer heel anders dan de Vlaamse stoverij en de Hollandse stoofschotels. Doordat ik het met de[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl