Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
voor 10 personen -1 ui (fijngehakt) -1 wortel (fijngehakt) -olijfolie -1 lamsbout (circa 2 kg) -zout -1 groene of zwarte vijg per persoon -500 g druiven[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 Fazant ca. 1000 g. -250 g Muskaat druiven -200 g bardeer spek -1 tl. nootmuskaat -2 tl. tijm -zout en peper -1 glas witte port -1 glas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Klein trosje blauwe druiven, klein trosje witte druiven, fles witte wijn, 1 braadkuiken, olijfolie, zout, 1 blik ananassap, maizena Handig[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 vlezige fazant * 75 gr. boter * 500 gr. witte druiven * 4 sinaasappels * 1 glas witte port * 1 theel. groene thee * 150 gr. walnoten * 25[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 1/2 cup pitloze druiven, 1 cup rozijnen die in heet water zijn geweld, halve rode parika in reepjes, 7 tenen knoflook, 1 1/2 cup soyamelk,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kip van 1,6 kg 1 kop grofgemalen tarwe 2,5 dl water 1/2 kop bieslook, fijngehakt 1/2 kop peterselie, fijngehakt 2 tl geraspte citroenschil 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Minstens 2 stukken konijn per persoon. 1/2 citroen p.pers. - genoeg honing om alle stukken mee in te wrijven - 2 handvollen druiven - thijm -[...]
Bron: smulweb.nl1 Fazant ca. 1000 gr -250 gr Muskaat druiven -200 gr bardeer spek -1 tl nootmuskaat -2 tl tijm - zout en peper -1 glas witte port -1 glas witte druivensap -1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 fazanten dijtjes, 200g vet spek in dunne plakken, 500 gr. zuurkool, 2 uien, 50 g eendenvet, 3 dl. mousserende witte wijn,1 kg. kruimig[...]
Bron: smulweb.nlIk neem me elke week weer voor om een beetje te plannen wat ik ga koken maar meestal komt er weinig van terecht. Een paar dagen geleden ben ik er toch eens[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 200 g gare kalkoen 100 g hamblokjes 2 eetl. balsamicoazijn 1 theel. suiker 4 eetl. olijfolie 1 rode ui 100 g waterkers 1 kropsla[...]
Bron: allrecipes.nlVan de week heb ik een kippenbouillon gemaakt van een scharrelkip. De kip heb ik na het koken gepluisd (het kippenvlees in kleine stukjes uit elkaar trekken).[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEen gerecht dat hier al heel wat jaartjes op tafel komt, ooit gemaakt uit een supermarktmagazine, toen nog met druiven en zilveruitjes. Sinds wij geen druiven[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlvoor 4 personen Ciabatta (neutraal) 2 biefstukjes (biologisch) Sla-mix (pittige sla nemen) 1 Eetrijpe peer Blauwe kaas (geen roquefort dat is te overheersend)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ? 4 konijnenbouten ? 50 g boter ? 1/2 duobakje gerookte spekblokjes (a ca. 300 g) ? 1 ui , gesnipperd ? 2 teentjes knoflook , fijngehakt ? 150[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kip 425 g pitloze witte druiven (vers of blik) 1 takje verse tijm 15 kleine sjalotten 1 sneetje brood 1 koffiel. mierikswortel met room[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g varkensfilet 75 g boter 1 citroen 2 dl rode wijn 1/2 el rozemarijn 400 g kersen zonder pit 200 g witte druiven 1 el aardappelmeel peper[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 400 gr runderriblappen met vet, in blokjes zout en peper naar smaak 3 eetlepels olie 1 grote ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 plakken kalfslever van 1 cm dikte, boter, olie, 1 nootje bloemboter (100 gr boter/50gr bloem) Saus : 6 kleine kalfsschenkels, 1 hamzwoerd, 1[...]
Bron: smulweb.nl