Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 4 personen -1 stuk schoudervlees van 1 kg -200 g gesneden ontbijtspek -60 g varkensvet of reuzel -veel soepgroenten -3 uien (grof gesnipperd) -1/8 l hete[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 varkenspoten 3 teentjes knoflook, fijngehakt 1 eetlepel zout 1 eetlepel komijn 250 ml water of light bier, kokend heet 250 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels pittige mosterd met mierikswortel (of mosterd en mierikswortelpasta naar smaak) 1800 gr varkenshaas 1 ui,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 6 plakjes bladerdeeg 500 g zuurkool (zak) 500 ml appelsap 300 g rundergehakt 1 ui 1 el kerriepoeder 2 friszure appels 3 eieren 125 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g zelfrijzend bakmeel (gezeefd + extra voor bestuiven) 1 ei (losgeklopt) 1 1/2 tl zout 100 ml halfvolle melk 25 g boter 1 schaal[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g gekookte wijnzuurkool 3 el arachideolie 2 tl komijnzaad 7½ g tijm 250 g cranberrycompote (potje 250 g, Ocean Spray) 4[...]
Bron: ah.nlOm het zwoerd knapperig en krokant te krijgen wrijf je het vlees goed droog alvorens het te zouten. Vervolgens zet je het vlees in een loeihete oven en zodra[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 3 personen 12 Stoofperen (Gieser Wildermannen) 1 kg Harskarbonade 500 gram Zuurkoolspek Gekookte aardappels Hulpmiddelen Grote (stoof)pan pan voor de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui 600 g doorregen runderlappen 50 g boter of margarine 100 g ontbijtspek in blokjes 400 g zuurkool 2 tl karwijzaad 1 tl paprikapoeder 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 75 gr boter of reuzel, 500 gr sucade-of riblappen (in blokjes), 4 grote uien (gehalveerd in grove ringen), 1 winterwortel (geschrapt, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui gesnipperd 600 gr. doorregen runderlappen in stukjes van 3 cm. 50 gr. boter 100 gr. dobbelsteentjes spek 2 theelepels karwijzaak (Albert[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui 600 g doorregen runderlappen 50 g boter of margarine 100 g ontbijtspek in blokjes 400 g zuurkool 2 tl karwijzaad 1 tl paprikapoeder 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 fazanten dijtjes, 200g vet spek in dunne plakken, 500 gr. zuurkool, 2 uien, 50 g eendenvet, 3 dl. mousserende witte wijn,1 kg. kruimig[...]
Bron: smulweb.nl