Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 71 recepten
Dit recept is van mijn moeder. Ze maakte kroketten op speciale dagen. Ze was dan druk in de weer met bouillon, ragout en eiwitten. De kroketten stonden een[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlIngrediënten 1 pak tuinbonen (300 g, diepvries) 1 chorizo ((worst, 250 g), in blokjes) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 tl gedroogde tijm 8 eieren 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 plakjes bladerdeeg 500 g zuurkool (zak) 500 ml appelsap 300 g rundergehakt 1 ui 1 el kerriepoeder 2 friszure appels 3 eieren 125 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 kipfilets 12 plakjes gerookt ontbijtspek 2 eetlepels olijfolie 2 sjalotten (gesnipperd) 2 theelepels gedroogde dragon ½ blik[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g vastkokende aardappelen 1 knolselderij 2 tenen knoflook 125 ml slagroom 100 g gruyère 4 hertenbiefstukken (dit product is alleen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 varkenshaasjes (op kamertemperatuur) 25 g boter 65 g pijnboompitten 30 g verse spinazie 1/2 zakje verse basilicum (a 15 g) 2 el olijfolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 stukken rosbief (a ca. 600 g) 3 eetlepels vloeibare boter (of gesmolten boter) grofgemalen zwarte peper 250 ml slagroom 6 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries) 1 tl kerriepoeder 2 tl zeezout 400 g kipdijfilet 2 el olijfolie 600 g preien 100 g geraspte[...]
Bron: ah.nlHet is niet netjes, dus ik heb het niet gedaan, maar ik had bijna mijn bord afgelikt. Zo lekker vond ik deze eendeborst in een saus met bosbessen! Het[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 1 runderrollade (ca 2 kg) 2 potjes (elk 100 g) Engelse mosterd 1.25 kg zout Voor de saus 1 bekertje (ca. 225 ml) slagroom 2[...]
Bron: allrecipes.nlGisteren plaatste ik een recept voor gecaramelliseerde witlof . Onderstaand recept komt uit hetzelfde nummer van Tip Culinair (kerst 1996). Blijkbaar heb ik[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comVeel links en rechts gegeten deze dagen maar toch een avondje zelf gekookt. Dit recept komt uit het prachtige kookboek van Dirk Jan Zonneveld, "de Dutchman's[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 4 biefstukken 500 g aardappelen, geschild en in stukken 2 el olijfolie 1 el boter scheutje cognac zeezout peper uit de molen 200 ml witte wijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 ui, gesneden 1 selderijstengel, gesneden 3 salieblaadjes, gesneden 1 takje rozemarijn, gesneden 1 teentje knoflook, gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 (2 kg) hele kip zout en peper naar smaak 250ml droge vermout 4 sjalotten, fijngehakt 1 teentje knoflook, fijngehakt 250ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 eetlepel boter 1/2 Granny Smith appel, in blokjes 1/2 eetlepel gedroogde tijm gemalen zwarte peper naar smaak 40 gr gorgonzola[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 varkensfricandeaus 100 gr boter 100 gr hazelnoten 3 stevige appels(goudrenet) 1 ui 1 borrelglas calvados of cognac 2 dl droge[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 500 ml slagroom 1 pot vleesfond (380 ml) 3 eidooiers 1 el maizena 3 el mosterd 2 varkensfiletrollades (a 500 g) 500 g sjalotten 12 blaadjes[...]
Bron: ah.nl