Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten Porties : 4 400 g varkensfilet of varkenshaas, zonder vet 250 g eiermie 1 el zonnebloemolie 1 grote ui, fijngesneden 1 flinke teen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 g varkenshaas 300 g aardappels (droogkokend), geschild en gewassen 50 g roomboter 1 dl room (of melk) 0,25 l demi-glace (bruine basissaus,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 kleine varkenshaasjes, elk ca. 175 g 1 grote sinaasappel 50 g zachte, gedroogde pruimen, in dunne reepjes 3 gemberbolletjes op[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 500 g varkensfilet (varkenshaas), zonder vet en in blokjes 8 stengels bleekselderij, in stukken van 5 cm,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 350 g basmatirijst en wilde rijst, gemengd 600 ml kokend water 2 sinaasappelen 1 el olijfolie, extra vergine 350 g varkensfilet[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram varkenshaas scheutje olijfolie 1 zoete puntpaprika in ringen 400 gram basmatirijst 4 el zonnebloemolie 1 ui, fijngesneden 200 ml[...]
Bron: smulweb.nlGisteren plaatste ik een recept voor gecaramelliseerde witlof . Onderstaand recept komt uit hetzelfde nummer van Tip Culinair (kerst 1996). Blijkbaar heb ik[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 500 gr varkenshaas 2 eetl. olijfolie. 75 gr Harde hollandse blauwe kaas,in plakjes. 3 eetl. boter. 1 grote zak mini kriel. 1/2 bakje platte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr verse varkenshaas (medaillons) 2 el olijfolie Zeezout Zwarte peper 4 el paneermeel (of toastkruim) 100 g Parmezaanse kaas (geraspt) 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 vanillestokje (zakje 1 1/2 g) 2 varkenshaasjes (a 250 g) 40 g boter 3 eetlepels vloeibare (bloemenhoning (pot 600 g)) 2 eetlepels sojasaus[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 rode paprika's 4 teentjes knoflook zout (versgemalen) peper 2 el olijfolie extra vierge 600 g varkenshaas 4 el boter 2 kilo verse mosselen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 rode uien (gepeld en elk in 6 partjes gesneden) 1 eetlepel tijmblaadjes (bakje a 15 gr) 1/2 eetlepel balsamicoazijn (wit) 50 gr boter 8[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sjalotje ½ teentje knoflook 1 eetlepel honing 1 pot vleesfond (380 ml AH) 5 eetlepels boter of margarine 1 dl rode port 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIk heb sinds kort weer een abonnement van de Openbare Bibliotheek. De bibliotheek ligt voor mij op korte loopafstand en onlangs helemaal vernieuwd. Ondertussen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlToen we dit heerlijke gerecht voor de tweede keer wilde eten, zag ik dat het nog niet op het blog stond. Dus vandaag alsnog! Het zoete van de peer is erg[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet gerecht voor 2 personen Ingrediënten voor 4 personen: 2 varkenshaasjes kruidenroomkaas Voor de marinade: 500 milliliter rode wijn of 500 milliliter witte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl