Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Hij at de Spicy Big Tray Chicken vier keer in een paar weken, soms alleen, soms met vrienden, in het onooglijk Chinees restaurantje Spicy Village , waar ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 4 scharrelkipfilets (liefst met vel) 500 gr nieuwe aardappelen, schoongeboend 200 gr tuinbonen, geblancheerd, dubbelgedopt 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit door Taiwanezen in de Verenigde Staten ingevoerd gerecht is daar immens populair. De veramerikaanse versie is echter een stuk zoeter door de toegevoegde[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen heel makkelijk en lekker recept van de Dumpling Sisters. Ingrediënten: 550 gr speklapjes in stukjes van 5 cm gesneden 1 el maizena of aardappelmeel 1 tl[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVerbaas je niet dat Jamie het hier heeft over een restje van twee kilo kip; een hele kip weegt niet eens zoveel. Hij heeft het over de kip die je overhoudt na[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet gerecht voor 2 personen Ingrediënten voor 4 personen: 2 varkenshaasjes kruidenroomkaas Voor de marinade: 500 milliliter rode wijn of 500 milliliter witte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOm het zwoerd knapperig en krokant te krijgen wrijf je het vlees goed droog alvorens het te zouten. Vervolgens zet je het vlees in een loeihete oven en zodra[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoor de Taste of the World Iberico buik ribs van Albert Heijn (uit de diepvries) zocht ik een Spaans recept voor deze spareribs van het Iberico varken. Ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEet het de eerste dag met bijvoorbeeld spruitjes en gekookte aardappelen met de lekkere jus en de andere dag met paddenstoelen en pasta. In Duitsland kocht ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe recepten van Diana Henry zijn altijd eenvoudig te maken en erg lekker. Dit is een recept uit haar boek Simple Suppers. Ingrediënten: 8 liefst dikke[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOorspronkelijk is dit recept uit het tijdschrift Koken & Genieten met aardappels. De tijd die je met de aardappels kwijt bent is 20 minuten koken, beetje[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEntrecosto no forno – Portugese spareribs uit de oven "Hoewel de meeste mensen denken dat je spareribs van de barbecue moet eten is het hier in Portugal[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl