Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Ingrediënten 3 takjes salie 1 ui 2 knoflook 1 el olijfolie 1 friszoete en stevige appel (bijv. Jazz) 200 g saucijzen 1 kalkoen (ca. 2.5 kg, op[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 g half-om-halfgehakt, 1 rode paprika, 1 bakje salie (15 g), alleen de blaadjes, 1 ui zeer fijn gesnipperd, 100 ml ketchup, 100 g cheddar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g half-om-halfgehakt, 1 rode paprika, 1 bakje salie (15 g), alleen de blaadjes, 1 ui zeer fijn gesnipperd, 100 ml ketchup, 100 g cheddar[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 7½ g salie (alleen de blaadjes) 900 g varkensfiletrollade (naturel, kamertemperatuur) 100 g lardo (Italiaans spek) zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlOm het zwoerd knapperig en krokant te krijgen wrijf je het vlees goed droog alvorens het te zouten. Vervolgens zet je het vlees in een loeihete oven en zodra[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEet het de eerste dag met bijvoorbeeld spruitjes en gekookte aardappelen met de lekkere jus en de andere dag met paddenstoelen en pasta. In Duitsland kocht ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 16 675 varkensschouder, het vet eraf gesneden en bewaard 500 gr kalfsvlees 1 eetlepel zout 1 1/2 theelepel grofgemalen zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg hele varkenshaasjes 175 ml donker bier 2 eetlepels witte wijnazijn 2 aardappelen, in vieren 2 wortels, in vieren 6[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram mager rundvlees 500 ml kruidenbouillon (gemaakt van blokjes) 300 gram boterbonen 1 oof 2 uien Enkele takjes rozemarijn (of rozemarijn[...]
Bron: smulweb.nl