Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Ingrediënten 2 zakjes mix van broccoli, peultjes en groene asperge* ((koelvak, (250 g) 3 bosuitjes (in stukjes van 1 cm) 1 sinaasappel 2 eetlepels grove[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 16 groene asperges 8 kleine meiknolletjes 8 courgettes 8 kleine worteltjes 5 ons lamsfilé 3 takjes rozemarijn 4 eetlepels balsamico[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 kilo witte asperges, - 1.5 liter kookvocht van de schillen, - 50 gram boter, - 50 gram bloem, - 1 bekertje room, - 4 eieren (hardgekookt)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g varkenshaas 300 g aardappels (droogkokend), geschild en gewassen 50 g roomboter 1 dl room (of melk) 0,25 l demi-glace (bruine basissaus,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukjes ossenhaas ( 4x100 gram ) 1 pompoen 1 bosje groene asperges 1 bos bospeen 2 plakjes roggebrood 1 zwarte truffel viooltjes ([...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr witte of groen asperges 1 onbespoten citroen zout 1 theelepel suiker 2 eieren 150 gr rauwe ham 200 gr gekookte ham 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Kalfsentrecotes (150-175 g per stuk) 3 eetl. olijfolie 2 eetl. notenolie zout en versgemalen peper voor de risotto: 3 sjalotjes 1/2 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 runderfiletmedaillons (ossenhaas) van plm. 120 gram (3 cm dik!) 60 gram pijnboompitten 100 gram zachte boter 1 eidooier 1 theelepel honing 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 varkensschnitzels 600 gram witte asperges 12 bärlauchblaadjes 3 eieren 120 gram tomaten 3 el fruitazijn 2 el olijfolie 1 tl boter 10[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 sneetjes oud witbrood 30 g verse peterselie 3 tenen knoflook 4 el olijfolie met truffelaroma 750 g kalfsfricandeau 500 g groene asperges[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ zakje amandelschaafsel (Ã 45 g) 1 sjalotje 2 eetlepels boter of margarine 1 teentje knoflook ½ pot vleesfond (Ã 380 ml) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 125 g boter met zeezout (op kamertemperatuur) 80 g truffel-paddenstoelentapenade 700 g ossenhaas (op kamertemperatuur) 1 tl zeezout 4 el[...]
Bron: ah.nlNee ik zal niet weer over de Godfather beginnen, maar je kunt er bijna niet omheen dat de Italianen de meesters van het kalfsvlees zijn. De recepten zijn vaak[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten Opbrengst : 4 1 sinaasappel 2 eetl. rijstwijn of droge sherry 1 eetl. sojasaus 1 theel. suiker 1¼ theel. maïzena ¼ theel. chilivlokken 225 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 200 g groene asperges 150 g rosbief (vleeswaren) zout en versgemalen peper 50 g pistachenoten, gepeld 40 g veldsla of jonge bladsla voor de[...]
Bron: smulweb.nl