Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingrediënten 6 el olijfolie 150 g Prosciutto di Parma 80 g pijnboompitten 1 ciabatta 100 g Parmezaanse kaas 2 uien 2 tenen knoflook 175 g boter 15 g[...]
Bron: ah.nlVarkensstoofvlees +/- 750g 1 grote ui 1 teen knoflook 1 rode paprika 2 verse tomaten (of 4 cherry tomaten) 1,5 tl gerookte paprika poeder (pittig) of 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 varkenspoten 3 teentjes knoflook, fijngehakt 1 eetlepel zout 1 eetlepel komijn 250 ml water of light bier, kokend heet 250 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels pittige mosterd met mierikswortel (of mosterd en mierikswortelpasta naar smaak) 1800 gr varkenshaas 1 ui,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 750 gr runder gehakt (niet te mager) - 1 rode paprika - 1 ui - 2 tenen knoflook - snufje kummel (karweizaad) PAS OP NIET TE VEEL! - 1 ei -[...]
Bron: smulweb.nlVarkensstoofvlees +/- 750g 1 grote ui 1 teen knoflook 1 rode paprika 2 verse tomaten (of 4 cherry tomaten) 1,5 tl gerookte paprika poeder (pittig) of 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 8 1 pot (900 ml) zuurkool 1 middelgrote witte kool, geraspt 200 gr Poolse worst, gehalveerd en in plakjes gesneden 250 gr spek, in[...]
Bron: allrecipes.nlDe laatste weken van augustus kreeg ik door het druilerige weer zin in winterse gerechten. Erwtensoep bijvoorbeeld, of zuurkoolstamppot. Gelukkig ben ik eigen[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlSnel ‘stoofvlees’ We hadden lekker vrij in de herfstvakantie en genoten van een paar mooie dagen. Op een druilerige donderdag kreeg ik zin om[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 6 plakjes bladerdeeg 500 g zuurkool (zak) 500 ml appelsap 300 g rundergehakt 1 ui 1 el kerriepoeder 2 friszure appels 3 eieren 125 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g zelfrijzend bakmeel (gezeefd + extra voor bestuiven) 1 ei (losgeklopt) 1 1/2 tl zout 100 ml halfvolle melk 25 g boter 1 schaal[...]
Bron: ah.nlIk heb sinds kort weer een abonnement van de Openbare Bibliotheek. De bibliotheek ligt voor mij op korte loopafstand en onlangs helemaal vernieuwd. Ondertussen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlOm het zwoerd knapperig en krokant te krijgen wrijf je het vlees goed droog alvorens het te zouten. Vervolgens zet je het vlees in een loeihete oven en zodra[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 3 personen 12 Stoofperen (Gieser Wildermannen) 1 kg Harskarbonade 500 gram Zuurkoolspek Gekookte aardappels Hulpmiddelen Grote (stoof)pan pan voor de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Een stuk 500-600 gram beetje doorregen varkensvlees,dat bij het braden sappig blijft en als gaar is, in schijfjes gesneden kan worden. Geen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui 600 g doorregen runderlappen 50 g boter of margarine 100 g ontbijtspek in blokjes 400 g zuurkool 2 tl karwijzaad 1 tl paprikapoeder 2[...]
Bron: smulweb.nl