recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananen ijs all ricipes | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder cassave

Gevonden 72 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Kip met saffraan en amandelen

voor 4 personen 400 gram basmatirijst - 100 gram amandelen - 1 zakje saffraan - 150 gram rozijnen - 2 uien - 2 limoenen - 2 aubergines - zout en peper - 6[...]

Bron: smulweb.nl

Perzische kip

voor 6 personen 1,5 kilo kip (in stukken) 1 grote ui, gesnipperd 2,5 dl kippenbouillon 2 eieren 4,75 dl Turkse yoghurt 450 basmatirijst, gewassen en uitgelekt[...]

Bron: smulweb.nl
Gestoofde kip in knoflooksaus uit Spanje

voor 8 personen 4 eetlepels olijfolie 8 kippenvleugeltjes of kip-borrelhapjes 8 geplette tenen knoflook 1 theelepel bloem 1 eetlepel cognac 5 eetlepels[...]

Bron: smulweb.nl
Kip met hazelnoten en honing

Een heerlijk gerecht uit Ottolenghi . 4 kipkarbonades, 2 grof gesneden uien, (evt. wat saffraandraadjes), 4 el olijfolie, 1 tl djahe, 1 tl kaneel, sap van 1[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Kip met tomaten en honing  (Djej matisha mesla)

Ingrediënten: - 1 kip of 4 kippenpoten - 3 el boter of zonnebloemolie - peper en zout - 1 ui, heel fijn gesneden of geraspt - 1 teen knoflook, uitgeperst - 2[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Gebraden kip met saffraan, hazelnoten en honing

Ingrediënten: - 1 grote biologische of scharrelkip in 4 stukken - 2 uien, grof gesneden - 4 el olijfolie - 1 tl gemberpoeder - 1 tl kaneel - een flinke snuf[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Geurige kip, bereid in de magnetron

voor 2 personen 2 kippenbouten om de kip te kruiden: kurkumapoeder fenegriekpoeder komijnpoeder paprikapoeder peper en zout uit de molen 1 ui, in ringen[...]

Bron: smulweb.nl
Gegrilde kalfsentrecote op saffraanrisotto met[...]

voor 4 personen Kalfsentrecotes (150-175 g per stuk) 3 eetl. olijfolie 2 eetl. notenolie zout en versgemalen peper voor de risotto: 3 sjalotjes 1/2 dl[...]

Bron: smulweb.nl
Lamsbout met zoete aardappel en doperwten

Eigenlijk wilde ik zo tegen het einde van het seizoen nog een keer wild maken, dus ging ik naar een grote boerderijwinkel hier in de buurt. Helaas was wild[...]

Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl
Kip met kweepeer en saffraan

Ingrediënten Porties : 4 4 kippenpoten 4 uien 2 tenen knoflook 1 middelgrote kweepeer (of 6 el kweepeerjam) saffraan (hoeveelheid afhankelijk van de[...]

Bron: allrecipes.nl
Oosters parelhoen met saffraancouscous

Ingrediënten Porties : 4 1 groot parelhoen, ca. 1 1/2 kg geraspte schil en sap van 1 citroen 1 eetl. vloeibare honing 2 eetl. olijfolie 1/2 theel.[...]

Bron: allrecipes.nl
Turkse gehaktballetjes met saffraanrijst

voor 4 personen 1 kopje broodkruim 1 dl droge witte wijn of bouillon 3 teentjes knoflook 1 ei versgemalen peper zout 1 theel. paprikapoeder 1 theel. gehakte[...]

Bron: smulweb.nl
Perzische kip

voor 6 personen 1,5 kilo kip (in stukken) 1 grote ui, gesnipperd 2,5 dl kippenbouillon 2 eieren 4,75 dl Turkse yoghurt 450 basmatirijst, gewassen en uitgelekt[...]

Bron: smulweb.nl
Kalkoen met walnotensaus en rijst

Ingrediënten 4 eetlepels olijfolie 2 zakjes saffraan (a 0.05 g) 2 zakken wokgroenten grofgesneden (a 400 g) 1 pak gele rijst (325 g) 1 theelepel[...]

Bron: ah.nl
Rundvlees fondue

Ingrediënten Porties : 6 1 kg runderfilet, in blokjes 1 takje tijm 1 laurierblad 1 takje rozemarijn 1 teentje knoflook plantaardige olie voor de[...]

Bron: allrecipes.nl
Albóndigas con picada de almendra

Land van de uitbundige zon, klepperende castagnetten, melancholieke fado’s en vurig temperament. Van hoogvlaktes en bergketens. De Taag en de Duero. Van[...]

Bron: eetplezier.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy