Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 6 350 gr sjalotjes, in lengterichting gehalveerd en geschild 1 1/2 eetlepel olijfolie zout en versgemalen zwarte peper naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 1 ei - 400 gr gehakt - 1 teentje knoflook - 1 eetlepel Paneermeel - ½ theel. nootmuskaat - 1 sjalot - ½ rode Spaanse peper -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 reuze garnalen (ontdooid) 1 el olie 2 sjalotjes, fijngehakt 200 ml gevogelte fond (pot 380 ml) 100 gr blanke amandelen 300 gr[...]
Bron: smulweb.nlVoor 2 personen: 2 ongepaneerde varkensschnitzels, 1 sjalotje, 100 gram champignons, 25 gram boter, 1 el bloem, 1 dl droge witte wijn, 1/8 liter slagroom, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen - 1 ei - 400 gr gehakt - 1 teentje knoflook - 1 eetlepel Paneermeel - ½ theel. nootmuskaat - 1 sjalot - ½ rode Spaanse peper -[...]
Bron: smulweb.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIs het huis schoonmaken leuk? Op vrijdag starten we meestal met het schoonmaken van ons huis. De kranten berichten deze week over de mening van de Nederlandse[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 350 g kalkoenfilet (a la minute) 25 g boter 2 sjalotten (in dunne ringen) 2 el Zaanse mosterd 100 ml medium dry sherry 1 el platte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 kalfsschnitzels (a 75 g) zout peper 2 eetlepels bloem 1 sjalot 60 g koude boter of margarine 1 dl droge witte wijn 2 dl Marsala 1 pot[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 12 reuzengarnalen (ontdooid) 1 el olie 2 sjalotten (fijngehakt) 200 ml gevogeltefond (pot 380 ml) 100 g blanke amandelen 300 g[...]
Bron: ah.nlAls variatietip kun je ook heel goed kipfilet gebruiken in plaats van varkenshaas. Ingredienten ; 2 varkenshaasjes van 250 gram kastanjechampignons bakje[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 300 gram parelhoenfilet; zout; zwarte peper uit de molen; geraspte nootmuskaat; 40 gram boter; 1 sjalot, gesnipperd; ½ teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr runderreepjes naturel 2 el paprikapoeder 2 el komijnpoeder 2 el oregano 2 el chilipoeder 1 el knoflookpoeder 1 el uienpoeder 30 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 sjalotten, 500 gr. pitloze witte druiven, 2 takjes thym, 50.gr, boter, peper, zout, 1,5 kg. kippenborst en poten, 1 eetlepel witte[...]
Bron: smulweb.nl