Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 79 recepten
Het was een plantaardige kerst dit jaar! Na de film 'Julie and Julia' leerde ik over de beroemde Franse stoofschotel boeuf bourguignon van Julia Child. Toen ik[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlvoor 4 personen 1 kilogram riblappen, niet al te mager - 10 sjalotjes - 3 teentjes knoflook - 150 gram magere gerookte spekreepjes - 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 bakje Spekrepen Natuur of Gerookt van HERTA 1 in stukken gesneden kip (of 6 in 2 gesneden kippebilletjes) 500 g klein witloof (ongeveer 12[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 bakje Spekrepen Natuur of Gerookt van HERTA 1 in stukken gesneden kip (of 6 in 2 gesneden kippebilletjes) 500 g klein witloof (ongeveer 12[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 g runderpoulet 1 ui, in stukken 150 ml witte wijnazijn 2 laurierblaadjes 2 kruidnageltjes 5 stronkjes witlof 50 g bruine basterdsuiker 100[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 g runderpoulet 1 ui, in stukken 150 ml witte wijnazijn 2 laurierblaadjes 2 kruidnageltjes 5 stronkjes witlof 50 g bruine basterdsuiker 100[...]
Bron: smulweb.nlGisteren plaatste ik een recept voor gecaramelliseerde witlof . Onderstaand recept komt uit hetzelfde nummer van Tip Culinair (kerst 1996). Blijkbaar heb ik[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 4 aardappelen, geschild, in partjes of dikke plakken 4 kipfilets 100 g kruidenroomkaas 2 eetl. rode pesto of tapenade 8 plakken rauwe ham 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 aardappelen, geschild, in partjes of dikke plakken, 4 kipfilets, 100 Gr. Kruidenroomkaas, 2 eetlepel. Rode pesto of tapenade, 8 plakken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilogram riblappen, niet al te mager - 10 sjalotjes - 3 teentjes knoflook - 150 gram magere gerookte spekreepjes - 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 kipfilets, totaal circa 300 g 350 ml kippen- of groentebouillon 1 klein bosje verse dragon 1 kleine citroen 3 zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 kalfsentrecotes van ongeveer 125 gr per stuk - 100 gr knoflookolijven zonder pit - olijfolie extra vergine - 4 eetlepels fijngesneden verse[...]
Bron: smulweb.nlEen lamsrack is een stuk vlees van de rug van een lam, waar de rib-been botjes er nog ingelaten zijn. Een lamsrack wordt in één stuk gebraden, daarna worden de[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 1 rijpe mango 1 blikje ananasschijven (234 g) 1 theelepel kerriepoeder 4 eetlepels mayonaise (halfvolle) 1 zak gesneden witlof (400 g) 1 pak[...]
Bron: ah.nlWe ontdekten nog een voorraadje bier in de kelder. En aangezien er bij ons in de winter bijna geen bier gedronken wordt, besloten we er mee te gaan koken. Ik[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frvoor 4 personen Lamsbout met bot (gewicht ca. 1300 gram) - 8 aardappelen - 26 tenen knoflook - 1 takje rozemarijn - 1 takje tijm - boter - peper - zout -[...]
Bron: smulweb.nlSommige mensen hebben iets tegen varkensvlees. Als je het in de supermarkt haalt kan ik dat wel begrijpen, want die varkens zijn met van alles en nog wat[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl