Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Agnello u verdètte per la Pasquètte Lam gecombineerd met ei en lentegroenten is het traditionele tweede Paasdag - Pasquetta - recept uit Bari in Puglia.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 portie sconesdeeg met kruiden, gemaakt met magere yoghurt in plaats van melk 1 el halfvolle melk Lamsvulling 1 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 uien 2 teentjes knoflook 1 ei 500 gr rundergehakt (of 250 gr rund en 250 gr lam of 250 gr varkensgehakt) zout peper 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 400 gr lamsfilet of lamsbraadstuk een halve komkommer 6 -8 lente-uitjes klein potje pruimensaus of Hoi Sin saus 1 krop sla[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 een halve lamsbout 10 tot 12 middelgrote aardappelen, geschild en in stukken van 5 cm gesneden 5 teentjes knoflook 4 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen Marinade 100 ml sinaasappelsap 150 ml witte wijn 3 teentjes knoflook versnipperd 2 tl verse tijn of 1 tl gedroogd 2 el verse rosemarijn of 1[...]
Bron: smulweb.nlStoofpotje van lam met een Italiaanse aardappelpuree. Bekijk het volledige recept op: http://www.colruyt.be/colruyt/static/culinair/recept-nl.shtml?28843&5&0...
Pasen vandaag en traditioneel wordt dan lam geserveerd. Wel ik ben altijd al een buitenbeentje geweest en kies voor... eend! Eend en zoet gaan goed samen. En[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten: ½ kg gehaktballetjes* (shortcut: een zak Ikea balletjes) ½ kg zoete aardappelen (bataat) 1 kg tomaten of een groot blik tomaten en een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe strenge vegetariër onder ons kan dit misschien maar beter niet lezen, maar wees gerust dat dit lam een geweldig leven heeft gehad. Ik ben zo blij als een[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlVorig jaar ging ik met Pasen (met nog 10 vrienden) een weekendje weg en nam ik een hele (zelfgemaakte) Indische rijsttafel mee. Dat was erg lekker, maar ook[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlWe kennen natuurlijk allemaal wel 'de bal gehakt' en dan natuurlijk vooral die van je moeder vroeger thuis. Bij ons thuis waren het platte ballen met een[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIn Belgenland is er vorig jaar een verkiezing geweest van 'de Belgische Klassieker in de Keuken', Op d'n televisie bij Jeroen Meus in het programma Dagelijkse[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl