Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten 1 schaal kalkoengebraad met tuinkruidenmarinade (en hollandaisesaus (960 g)*) 500 g krielaardappeltjes in de schil 25 g boter 2 theelepels[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 600 g Varkensfricandeau 3 uien 2 teentjes knoflook 3 cm gemberwortel (verse) ½ rode peper 1 stengel sereh 3 eetlepels olie (om te[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 500gr Kalslapjes * 4el olijfolie * 6 bosuitjes/lenteuitjes * 200gr gedroogde abrikozen * 1teentje knoflook, geperst * 1laurierblad * 200ml[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g rijst 350 g spruitjes (schoongemaakt) 2 x 100 g bacon 1 tl kerriepoeder 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 1 schaal taugé (250 g) 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 schaaltje kalkoenfilet à la minute (300 g) 150 ml magere yoghurt 1 teen knoflook (geperst) 3 theelepels kerriepoeder 300 g[...]
Bron: ah.nl1-2 uur marineren, daarna zo gebakken. Ingrediënten: 450 gram varkenshaasje, in dunne reepjes Marinade: 1 el soja 4 tl vissaus 2 tl maizena 1 st. citroengras,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen Varkensribben: 1,5 kg platte varkensribben 5 eetlepels ketjap manis 2 eetlepels gembersiroop 1 eetlepel zoete chillisaus 3 geperste tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram half om- of rundergehakt, een fijn gesnipperde ui, een gesnipperde knoflookteen, 5 flinke fijn gesneden tomaten, +/- 1/2 fijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1,5 kilo aardappelen, snij in vieren 2 winterpenen, in stukjes gesneden 60 gr boter, apart te verwerken (gebruik naar smaak) 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 ribkoteletten 1 spitskool 1 rode Spaanse peper 2 tenen knoflook 1 rode paprika 4 grote aardappelen chilisaus 4 eetl. zonnebloemolie 2 theel.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen =4 Varkensfiletlapjes a 100 gram,=Vers gemalen peper en zout.=30 gram boter, =1,5 dl Kippenbouillon, [van een tablet of poeder.] =50 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen = 50 GR.GESCHAAFDE AMANDELEN = 1 EETL KERRIEPOEDER, =500 GR.GEHAKT = ZOUT EN VERSGEMALEN PEPER, =1 PAK GELE RIJST = 2 EETL ARACHIDEOLIE OF[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Varkensribben: 1,5 kg platte varkensribben 5 eetlepels ketjap manis 2 eetlepels gembersiroop 1 eetlepel zoete chillisaus 3 geperste tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram half om- of rundergehakt, een fijn gesnipperde ui, een gesnipperde knoflookteen, 5 flinke fijn gesneden tomaten, +/- 1/2 fijn[...]
Bron: smulweb.nl