Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
2 varkenshazen, 12 gedroogde pruimen zonder pit, 2 appels, ongeschild in partjes, 2 rode uien, in partjes, 2 tl fijne tafelsuiker, 1,25 dl slagroom, 2 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 2 rode paprika`s 4 trostomaten 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 400 gr penne 125 gr emmenthaler en/of gruyère 500 gr[...]
Bron: smulweb.nlVandaag is het onze trouwdag, dus wat uitgebreider gekookt dan op een normale woensdag. We begonnen met een bietentaartje , vervolgens deze biefstuk en als[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlLekker winterse kost: een stevige en verwarmende stoofschotel. Sinds ik heb ontdekt dat je rundvlees in de oven kunt stoven, doe ik het vaker. Bij stoven op[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlAls we jarig waren mochten we vroeger uitkiezen wat we wilden eten. Ik herinner me dat ik meestal voor paprika's gevuld met gehakt koos. Mijn zus koos vaak[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDit recept van kipfilet in romige witte wijnsaus komt uit een hele oude Allerhande. Ik maakte het vroeger vaak klaar bij feestelijke etentjes, zoals het[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVandaag wil ik allereerst iedereen bedanken die de afgelopen tijd voor Mijn mixed kitchen heeft gestemd voor de Just Eat Foodblog top 50 2013. Gisteren is de[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlvoor 4 personen 2 rode paprika`s 4 trostomaten 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 400 gr penne 125 gr emmenthaler en/of gruyère 500 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. varkensvlees in blokjes, 1 ui, 4 tomaten of 1 blik tomaten, zout, peper, boter, 1 teentje knoflook, 1.5 dl. rode wijn, marjolein, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram biefstuk in reepjes - (ik heb biefstukpuntjes gebruikt, verkrijgbaar bij AH en heerlijk zacht!)- 3 eetlepels olie - zout - peper - 1[...]
Bron: smulweb.nlHet is niet netjes, dus ik heb het niet gedaan, maar ik had bijna mijn bord afgelikt. Zo lekker vond ik deze eendeborst in een saus met bosbessen! Het[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comGisteren plaatste ik een recept voor gecaramelliseerde witlof . Onderstaand recept komt uit hetzelfde nummer van Tip Culinair (kerst 1996). Blijkbaar heb ik[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties : 2 400 gr sperziebonen 200 gr rijst olijfolie 1/2 ui 2 kleine kipfilets 1 rode paprika 2 eetlepels milde curry paste (bijv. van[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetlepels olijfolie 2 tenen knoflook, fijngehakt 4 kipfilets 475 ml kippenbouillon 120 ml rode wijn 2 eetlepels gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 uien - 1 teentje knoflook - 1 rode Spaanse peper - 1 rijpe mango - 400 gram kipfilet - 1 eetlepel olie - 2 theepels kerriepoeder - 1/4 liter[...]
Bron: smulweb.nlDit is eigenlijk een nietszeggende foto: aardappelpuree met iets eronder. Of eigenlijk: erdoor. De aardappelpuree had namelijk het grootste gedeelte van de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl