Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 92 recepten
voor 4 personen 400 g varkenshaas 300 g aardappels (droogkokend), geschild en gewassen 50 g roomboter 1 dl room (of melk) 0,25 l demi-glace (bruine basissaus,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Circa 500 g varkenshaas 2 eetl. bloem zout en versgemalen peper 1 flinke ui 1 stuks uien 1 grote appel (bijv. Elstar) 60 g boter 2 theel.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 varkenshaas 1/2 rode paprika 1 eetlepel honing vleeskruiden, peper handje walnoten, in stukjes gehakt boter en olie teentje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr varkenshaas (ongeveer 120 gr per persoon) zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 3 eetlepels bloem, verdeeld 1 ui,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 700 g varkenshaas, 100 g spekjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 eetlepels olie, 1 bouillonblokje, 1 eetlepel bruine suiker, 2 dl bier, 1 kg[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten voor 4 personen Grof zout en gemalen peper 350 gram dunne Tagliatelle 1 eetlepel olijfolie of plantaardige boter 400 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 varkenshaas (700 gr) - klontje boter of margarine - 5 sneetjes ontbijtspek - 2 kleine rode uien (ong.120 gr ui) - 2 paprika`s (1 gele en 1[...]
Bron: smulweb.nlVeel links en rechts gegeten deze dagen maar toch een avondje zelf gekookt. Dit recept komt uit het prachtige kookboek van Dirk Jan Zonneveld, "de Dutchman's[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGisteren plaatste ik een recept voor gecaramelliseerde witlof . Onderstaand recept komt uit hetzelfde nummer van Tip Culinair (kerst 1996). Blijkbaar heb ik[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com500 gram varkenshaas (in dikke plakken gesneden), 50 gram boter, 2 el kerrie, 4 tl bloem, 2 dl bouillon, 2 dl slagroom, evt. amandelschaafsel Verhit de boter[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com50 g geraspte belegen kaas, 50 g verse roomkaas met kruiden (bijv. Boursin), flink veel grof gemalen peper uit de molen, 2 varkenshaasjes a ca. 250 g, 10[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen SOUVLAKI: 600 g varkenshaas, laurierbladen, marinade: 2 el olijfolie, sap van een halve citroen, 1 el fijngeknipte verse munt, 1/2 el verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr varkenshaas 2 eetl. olijfolie. 75 gr Harde hollandse blauwe kaas,in plakjes. 3 eetl. boter. 1 grote zak mini kriel. 1/2 bakje platte[...]
Bron: smulweb.nl