Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 450 g magere sudderlappen, zonder vet en in blokjes van 5 cm gesneden 1 grote ui, in stukken[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels plantaardige olie 500 gr lamsstoofvlees, in blokjes 500 ml runderbouillon 250 ml droge rode wijn 2 teentjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 250 gr runderstoofvlees in stukken 3 eetlepels olijfolie 2 stukken (7 cm) verse gember, geschild en gehakt 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 125 g gedroogde zwartoogbonen, een nacht geweekt 2 el olijfolie, extra vergine 2 uien, in schijfjes gesneden 1 teentje knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 1 grote ui, in schijfjes gesneden 450 g mager runderstoofvlees, in blokjes gesneden 250 g jonge worteltjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 800 g bloemige aardappels, geschild en kleingesneden 4 kleine pastinaken, geschrapt en in lengterichting in vieren 4 wortels,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 450 g mager lamsgehakt 1 grote ui, fijngesneden 3 worteltjes, fijngesneden 3 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 800g stoofvlees (sukadestuk) 300g spek (gezouten, bij voorkeur niet gerookt) 1 winterpeen 8 tenen knoflook 2 uien 500g pastinaak[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 8 1 eetlepel olie 1,5 kg rundvlees in blokjes 2 grote uien, versnipperd 4 mooie wortelen, in plakjes 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 magere varkenskarbonades, vetrandjes verwijderd 2 eetl. olijfolie 2 tenen knoflook, fijngesneden 2 eetl. salie, fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 g aardappelen, geschild en in dunne schijfjes gesneden 1 winterwortel, circa 200 g, in dunne, schuine plakjes gesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 Bouillon 1 karkas van een gebraden kalkoen 1 ui, in vieren gesneden 1 wortel, fijngehakt 2 stengels bleekselderij, fijngehakt[...]
Bron: allrecipes.nl