Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Een paar dagen geleden lag het nieuwe Jamie Magazine in de bus en dan voel ik me altijd een beetje jarig. Omdat ik een enorme fan ben én omdat ik het[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHet komt niet zo vaak voor dat ik een hele kip maak maar ik had er echt weer's trek in. En omdat het niet zo vaak op tafel komt, heb ik er wat meer werk van[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk begin het weekend graag met een lekkere maaltijd. Mijn weekend begint al op donderdag, dus op woensdag avond begin ik altijd in wat boeken en tijdschriften[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk had bedacht dat het weer's tijd was voor een lekkere hamburger - een echte, zelfgemaakte, sappige hamburger met kraakverse sla. Zoals meestal had ik een[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk neem me elke week weer voor om een beetje te plannen wat ik ga koken maar meestal komt er weinig van terecht. Een paar dagen geleden ben ik er toch eens[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlNet terug van een heerlijke vakantie op Sicilië, ga ik thuis nog even nagenieten van de Italiaanse keuken. Risotto komt weliswaar uit het noorden van Italië,[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlAls kind had ik al iets met India. Wanneer ik een Bollywood film zag, zat ik met mijn neus aan de tv geplakt. Hetzelfde heb ik met Indiaas eten; de kleuren en[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk ben dol op gerechten die je kunt voorbereiden én ik ben dol op kip. Door de yoghurt wordt het vlees heerlijk mals en de specerijen zorgen ervoor dat je echt[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlGeleend van Jamie Oliver...mijn favoriete kok. In de nieuwste editie van zijn magazine staat een recept voor gemarineerde kippenboutjes. Die heb ik vervangen[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlJe hebt misschien een keer cassave gegeten, maar wist je dat ook het blad van de cassaveplant eetbaar is? In sommige Afrikaanse landen, waaronder Congo en[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlZwarte bonen zijn razend populair in Midden-Amerika, je vindt ze dan ook steevast op je bord, ongeacht wat je verder besteld hebt. Meestal zijn ze gepureerd en[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEen tijdje geleden heb ik een prachtig Perzisch kookboek gekocht. Wel in het Engels, dus het kost even wat meer moeite. Omdat het één van mijn favoriete[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHet gebeurt niet vaak maar vandaag was ik echt even stil toen ik de eerste hap nam. Natuurlijk had ik tijdens het koken al geproefd maar dat is toch anders dan[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlZureshk - zuurbessen in het Nederlands - is een geliefd ingrediënt in de Perzische keuken. Het zijn rode gedroogde bessen die een fijne zure smaak aan je[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEen tijdje geleden las ik een geweldige roman van een Perzische schrijfster. Het boek gaat over 3 zussen uit Iran die in een klein dorpje in Ierland een[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl