Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Wat een ***weer! Ach, om helemaal depri van te worden... Niks kan mij opbeuren momenteel... De Rode Duivels zijn uitgeschakeld. Vakantie is nog veraf en ik heb[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen speciaal gerechtje. Dat is dit bord zeker en vast. De vis wordt opgediend op kamertemperatuur en wordt overgoten met de warme, zoet-zure marinade. Doe[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beRauwe vis doet mij meteen denken aan sushi. Maar het kan ook anders: een tartaar, een carpaccio of zoals hier gemarineerd op z'n Oosters. Een fris en zurig[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beRoodbaars of dorade of Noorse schelvis, dat zijn allemaal andere namen voor één en hetzelfde lekkere visje. Niet te verwarren met rouget barbet of rode poon.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen hapje of voorgerecht met tempura, da's altijd zo'n geprul: heel je aanrecht vol met plakkerige spatten tempuramix, je frituurolie om zeep na het bakken,...[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNa de beignets ging de goedlachse Siba op haar elan verder met smakelijk, no-nonsense comfortfood met veel groenten en kruiden... of zoals ze het zelf[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOp 1 mei mocht ik gaan kokkerellen voor de Vlam . 't idee was om 4 bloggers samen te brengen op een mooie locatie en daar aan de slag te gaan met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe zon laat het nog steeds afweten. Maar laat dat mij er niet van weerhouden om alvast een zomers voorgerecht te prepareren. 't ideale voorafje voor een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beSoms maak ik een recept voor 100% na en soms begin ik meerdere recepten met mekaar te mixen. Dit is zo'n eigen 'mix and match'. De saus pikte ik van de website[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit is al mijn 4de voorgerechtje met scampi's en ik zou - eerlijk gezegd - niet weten aan welk recept ik de voorkeur moet geven. Ik vind ze allemaal heel[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen lekker gerechtje. Eenvoudig ook. Op voorhand klaar te maken. Dat ook nog. En top of the bill : het kan zowel rauw als gestoomd verorberd worden! Zalig[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beRode uienkonfijt bij kaas of een stukske (wild)paté? Jazeker, graag! Maar bij vis? Ben je nu helemààl gek geworden, Myriam? Nee hoor, jullie kunnen gerust[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHeel regelmatig krijg ik producten thuisgestuurd. Maar laat één ding duidelijk zijn: als ik niet achter het product sta, dan wordt er niet over geschreven.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk schreef gisteren al over mijn bezoek aan The Glorious op uitnodiging van het Consorzio del Prosciutto di Parma. Wat een topnamiddag: leuk gezelschap,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOnlangs kreeg ik een nieuwe voordeur. Figuurlijk. Ik zag Sara. En ik kreeg een stoofpot van Le Creuset 'om dat te vieren'. Niet dat dit een bijzonder heuglijk[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be