Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 8 scholfilets - 2 citroenen - 2 uien - 2 eetl milde mosterd - zout - peper - 1/4 ltr witte wijn - 2 afgestreken eetl boter - 3 afgestreken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukken zalmfilet (à 150 gram) 250 gram witte druiven ½ eetlepel citroensap 50 gram boter 100 gram ongezouten cashewnoten zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zwaardvisfilet * 1 sjalot * 80 gr pijnboompitten * 225 gr witte druiven * 8 cl champagne * 6 cl balsamicoazijn * 3 cl champagneazijn * 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 ml arachide olie 25 gr verse muntblaadjes+ 5 blaadjes extra 4 druivenbladeren, afespoeld en drooggedept (te koop in Tukse, Marokkaanse of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1200 gram harder of makreel (kleine exemplaren) * 3 theelepels zout * 1 dl olijf- of zonnebloemolie * 3 dunne preien * 3 middelgrote uien * 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1-1 1/4 kg harder of makreel (kleine exemplaren) 3 theelepels zout 1 dl olijf- of zonnebloemolie 3 dunne preien 3 middelgrote uien 3 tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1-1 1/4 kg harder of makreel (kleine exemplaren), 3 theelepels zout, 1 dl olijf- of zonnebloemolie, 3 dunne preien, 3 middelgrote uien, 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram surimi krabvlokken - 200 gram gerookte zalm - 1 limoen of citroen - 1 eetlepel sesamzaad of pijnboompitten - 100 gram rucola of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zeebaarsfilet van elk ca. 200 gram, zout en witte peper naar smaak, 1,75 dl droge champagne (of droge witte wijn), 2 el vers citroensap, 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 tongfilets van elk 120 gr 75 gr verse zalmsnippers peper en zout * 0,6 dl witte wijn 1 eetl fijngehakte sjalotjes of ui 2 theel citroensap 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zwaardvisfilet * 1 sjalot * 80 gr pijnboompitten * 225 gr witte druiven * 8 cl champagne * 6 cl balsamicoazijn * 3 cl champagneazijn * 1 el[...]
Bron: smulweb.nl