Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
voor 2 personen Krieltjes 700 g Krieltjes met schil `n scheut Zonnebloemolie `n scheut Olijfolie `n klontje Boter Kruidenzout, Provenciaalsekruiden Paprika-,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 800 g aardappelen (vastkokend) 1 schaal gekookte bieten ((500 g), geschild) 4 Hollandse (nieuwe haringen) 1 bekertje slagroom (125 ml) 2 el[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen 6 zalmforelfilets 2 eetlepels citroensap zout en peper 2 eetlepels olijfolie plakjes citroen om te garneren VOOR DE GROENTESPAGHETTI 1[...]
Bron: smulweb.nlFrisse Garnalencocktails met Tomaten-Bieslookroom: Deze frisse garnalen cocktail kwam ik tegen op het bloggie van Betty Heerlijke recepten heeft ze. Neem eens[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlEen absolute topper, dit gerecht van de Vegan Challenge site! Door de nori krijgt het iets ‘visachtigs’ ... 200 gram kikkererwten 1 norivel 1[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlBeetje prakken, beetje mengen… Hier is niets lastigs aan. Gewoon een ouderwets Hollands viskoekje. De panko vind ik lekkerder dan gewone paneermeel. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 1 zak aardappelen (pondje kriel, 500 g) 4 forelfilets 250 ml droge witte wijn 25 g boter (in blokjes) 2 tenen knoflook (in plakjes) 3 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 el zonnebloemolie 2 noordzeetongen* 6 el citroenmayonaise (potje 350 ml) 2 el crème fraÃche (bekertje 125 ml) 1 el Zaanse mosterd (grof[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kilo ovenfrites 2 zakjes Parijse worteltjes (a 300 g) 2 eetlepels boter 4 kabeljauwburgers ½ zakje verse peterselie (a 30 g) 6[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1/4 tl. bosuitjes, 1,4 tl. knoflook, 4 bl basilicum, 5 zwarte olijven, 5 kappertjes, 25 gr gepliceerde tomaten, 25 gr zongedroogdetomaten op[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 sjalotten 20 g platte peterselie 350 g haricots verts 2 citroenen (schoongeboend) 2 el wittewijnazijn 1 el Franse mosterd 1 el olijfolie[...]
Bron: ah.nlVoor de gravad lax: 400 g zalmfilet met vel 2 el grove mosterd 100 ml aquavit 1 el bruine basterdsuiker veel zwarte peper uit de molen 1 bosje dille voor het[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 1 zeeduivelfilet van 600 g, zonder vel en achtergebleven graatjes * geraspte schil van 1 citroen * 30 dunne plakjes platte pancetta * 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 300 gram scholfilet 1 bekertje crème fraîche 1 eetlepel mosterd 2 eetlepels kappertjes zout en peper Bereidingswijze Verwarm de[...]
Bron: smulweb.nlVoor de gravad lax: 400 g zalmfilet met vel 2 el grove mosterd 100 ml aquavit 1 el bruine basterdsuiker veel zwarte peper uit de molen 1 bosje dille voor het[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo krieltjes (in de schil), 4 eieren, 1 rode ui, 3 lente uitjes (in ringetjes), 1 bosje dille, 1 eetl. kappertjes, 4 moten zalm (liefst[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Benodigdheden voor de bouillon:-soepgroenten-laurierblad-takje tijm-peper-zout-1/2 citroen-1 stuk kabeljauw of rogvleugel Voorbereiding Trek[...]
Bron: smulweb.nl