Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Sommige kookboeken gebruik je een leven lang. De kookboekjes van het (Franse) weekblad Elle horen in die categorie thuis. Oorspronkelijk verschenen de recepten[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nl"Moules frites" klinkt in mijn oren lekkerder dan "mosselen met friet" of "patat met mosselen". Het is een Belgisch/Noord-Frans gerecht. Hier in Zeeland wordt[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIn landen rondom de Middellandse zee is escabeche een gebruikelijke methode om vis klaar te maken: in olie, kruiden en een beetje azijn. In Spanje maakte ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 5 trostomaten 5 el verse peterselie 1 kleine ui 3 tenen knoflook 46 g ansjovisfilets (blikje) 6 el olijfolie 600 g kabeljauwfilet 1[...]
Bron: ah.nlNu ik hier nog ben maak ik nog maar eens een zeer typisch Portugees gerechtje. Ik at dit voor het eerst toen ik nog in het project op een groep woonde. Het[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlVandaag stond er Zalm in papillot op het menu. Ik vond mijn inspiratie in de kookboek van de vrouwenbond (KVLV), maar heb het toch een beetje aangepast naar[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beEen verzoeknummertje: een vriend van me wil met kerst een Hele Vis op tafel zetten, gegaard in een Zoutkorst. Een mooie manier van vis bereiden; het gaat snel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHet ruikt zalig in mijn keuken als ik de vis op Venetiaanse wijze klaarmaak. Het water loopt me in de mond. Maar eenmaal op het bord valt het gerecht tegen. De[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDe drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl"Moules frites" klinkt in mijn oren lekkerder dan "mosselen met friet" of "patat met mosselen". Het is een Belgisch/Noord-Frans gerecht. Hier in Zeeland wordt[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen 60 ml olijfolie, 8 teentjes knoflook(geperst), 1 bosje peterselie(fijngehakt), 2 laurierblaadjes, 1 of 2 rode chili pepers of spaanse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 900 gram grote, rauwe (tijger)garnalen 7 grof gehakte teentjes knoflook 3 theelepels gedroogde chilipepertjes 1 eetlepel paprikapoeder 1/4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]
Bron: smulweb.nlVis is in huize Eetplezier een gewild onderdeel van de maaltijd. En omdat het water bijkans langs mijn achterdeur stroomt, is het geen enkel probleem om aan[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 3 teentjes knoflook 1 kleine ui 1 rode peper 3 vleestomaten 1 sneetje witbrood 3 takjes peterselie 1 dl olijfolie 75 g blanke amandelen 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 225 gr kleine garnalen, gepeld - zeezout - 4 el extra-virgin olijfolie - 3 teentjes knoflook, gepeld en grofgehakt - 1 klein blaadje laurier -[...]
Bron: smulweb.nl