Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
P was er niet, en dus aten we weer een keertje vissticks, met een sausje van Griekse yoghurt, knoflook en bieslook. Ach.... voor een paar keer per jaar is het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWe hebben gisteren natuurlijk ook nog gegeten, en niet alleen maar stof gehapt. lekker vis met ham en kaas in bladerdeeg, met gebakken aardappeltjes erbij zo[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 19 mei 2 uien, 1/4 l blik ananasschijven, 1/4 l blik mandarijntjes, 1 banaan, 2 blikjes tonijn, 1 el boter, 1,5 el kerriepoeder, blik[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 24 mei nodig: 4 moten witvis, boter, 1 dl droge witte wijn (of bouillon), 1 el citroensap, 1/8 liter room, 2 el kappertjes, zout, peper Bak de vis[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgeen foto gemaakt. een sausje bij de aardappels van: griekse yoghurt, kruidenroomkaas, bieslook en oregano. lekker hoor in het zonnetje!
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 15 september lekker zalmfilet in blokjes, roerbakgroente, en voor deze keer mocht er een half flesje conimex doorheen. makkelijk, snel en toch erg[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 1 oktober 100 gram spekblokjes, 400 gram visfilet, 2 kleine stevige bananen, 1 blik asperge-cremesoep, 1/2 tl basilicum, 1/2 tl tijm In koekepan 1/2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 2 november zalm gebakken met wat gesnipperde sjalotjes. Sausje gemaakt van Griekse yoghurt, boursin, scheutje room, wat basilicum en gebakken[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comheerlijk en feestelijk! 400 gram visfilet, 8 plakjes bladerdeeg, 4 plakjes rauwe ham, 4 plakjes kaas Oven voorverwarmen op 225 graden. Bladerdeeg laten[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com4 witvisfilets, 8 plakjes bladerdeeg, 4 plakjes ham, 4 plakjes kaas Oven voorverwarmen op 225 graden. Bladerdeeg laten ontdooien. Vis bestrooien met peper.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heel simpele manier om van zalm iets speciaals te maken. meng 1 tl rash-el-hanout met 1 el olijfolie en bestrijk door een zalmfilet mee. Grillen in de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comT. had vandaag weer gekookt, deze keer lekkere zachte vis in een oosters sausje. Per persoon: 1 gesnipperde ui, 150-200 gram visfilet (diepvries ontdooid), 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com400 gram visfilet, 35 gr. boter, 1 ui, 250 gram champignons, 1,5 dl jus d'orange, 2 el crème fraîche, 50 gram geraspte kaas Ovenschaal invetten. Vis in vier[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIk was benieuwd naar de combinatie vis en pindasaus. Het viel niet tegen, eigenlijk was het erg lekker (en ook weer makkelijk te maken). 400 gram witvisfilet,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEigenlijk wilde ik met m'n pastamachientje en een raviolihoudertje dat bij een boek zat ravioli maken. De vulling was heerlijk (zachte geitenkaas, creme[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 el citroensap 2 el olie, 2 el Italiaanse kruiden, 500 gram zalmfilet, 1 rolletje geitenkaas (120 gram), rechthoekige ovenschaal Oven voorverwarmen op 225[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 1 april zalm in boter gebakken. aubergine met ui, knoflook en kruiden laten pruttelen. gegeten met rösti-koekjes
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com