Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 33 recepten
Snel te maken gerecht. Door het roosteren wordt de paprika zoet en de olijven zorgen voor een zout accent dat goed past bij de knoflook-peterselie dressing.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVroeger haalde opa Sigi, die toen nog geen opa was steevast elke Vrijdag Vis van Urk. Supervers & direkt van een bevriende visser, vaak Sliptong, oftewel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDit is is een vereenvoudigde versie van een recept van Jeroen Meeus van het Belgische TV programma Dagelijkse Kost voor een smakelijk voorgerechtje met[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVandaag stond er Zalm in papillot op het menu. Ik vond mijn inspiratie in de kookboek van de vrouwenbond (KVLV), maar heb het toch een beetje aangepast naar[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beDoor vaak veganistisch te eten komt er ook minder vis op het menu.We konden ons niet meer echt herinneren wanneer de laatste keer was. Met een venkel en[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beTweemaal op heel korte tijd mocht ik de fregola sarda proeven. De eerste keer was tijdens mijn workshop met de collega's bij De Keyser en de Kok . Toen werd de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 6 personen 1 kilo (Desiree) aardappelen geschild en gesneden in (ongeveer) 5 mm schijfjes. Een paar draadjes saffraan. 5-6 eetlepels olijfolie. 6[...]
Bron: smulweb.nlJoehoe! Het schooljaar aan Spermalie is weer gestart en ik heb geluk... en jullie dus ook... want ik heb een fijne chef getroffen dit jaar voor de cursus[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 4 scampi 200 g zalmfilet 200 g pladijsfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g kabeljauwfilet 200 g Noordzeetongfilet 200 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingredienten voor gewoon dieet: 5-6 dl visboullion, 500-600 gram visfilet (gemengde vissoorten bv snoekbaars, forel, zalm, kabeljauw enz) in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de vulling; 1 bakje rivierkreeftjes van 125 of 150 gram 30 gram boter + een beetje extra om in te bakken 30 gram bloem 1 teentje knoflook[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 Voor het aardappeldeeg 150 g bloem ½ theel. kurkuma 100 g gare aardappel, fijngestampt 100 g koude margarine, in blokjes 1 eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlvoor viskoekjes 400 g witte vis (kabeljauw of koolvis, je kan ook verse tonijn of zalm gebruiken) 1 teentje knoflook, fijn oregano, fijn tijm, fijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 480 g aardappelen, bloemige 600 g zalmfilet 1 st. citroen 1 takj. rozemarijn 1 takj. tijm 240 ml slagroom 240 ml gevogeltefond 60 ml witte[...]
Bron: smulweb.nlZalm met Cranberry, Peterselie en Notenkorst Heerlijk....Zalm Dit feestelijke gerecht ziet er niet alleen mooi en kleurrijk uit Ook de smaak is erg lekker Ik[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl