Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
voor viskoekjes 400 g witte vis (kabeljauw of koolvis, je kan ook verse tonijn of zalm gebruiken) 1 teentje knoflook, fijn oregano, fijn tijm, fijn[...]
Bron: smulweb.nlWat een feest dat ik van die mooie kookworkshops mag geven! Vorig jaar had ik nog niet durven dromen van zulke fijne dagen. Het mooiste eraan zijn de mensen.[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlvoor 4 personen 700 g zeebaarsfilet; 4 schijven. Gandaham; 40 g zwarte olijven; 10 g ansjovisfilets ingelegd; 10 g kappertjes; 5 g tomatenpuree; 200 g[...]
Bron: smulweb.nlDriemaal is scheepsrecht. Dit is al het 3de gerecht dat ik klaarmaak uit De Gastentafel . Misschien moet ik wel doen zoals Simone van Simones Kitchen . Zij is[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 65 g pijnboompitten (zakje) 1 teen knoflook 25 g Parmezaanse kaas 30 g basilicumblaadjes 5 el olijfolie 500 g kabeljauwfilet 500 g[...]
Bron: ah.nlBuiten het feit dat je allereerste-eigenste kookboek uitbrengen en met je hoofd in een prachtig magazine in 2015 allemaal heel leuk is, is het ook best wel[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlIk had nog nooit van wrakvissen gehoord. Er schijnen diverse scheepswrakken voor de Zeeuwse kust te liggen waar het goed zeevissen is. Dankzij zo'n[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 dikke tonijnmoten, elk ca. 150 g 1 teen knoflook, geperst 2 eetl. olijfolie 4 eetl. droge witte wijn 50 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de zalm: 500 g gerookte zalm, dille, 10 g zeezout, 5 sjalotjes, 1 eiwit Voor de scampi′s: 1 kopje gezeefde bloem, ? flesje Bavaria,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de pesto: - 1 teentje knoflook - bosje verse basilicum - bosje verse peterselie - 10 gram pijnboompitten - ? eetl. mosterd - ? eetl.[...]
Bron: smulweb.nl