recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananen ijs all ricipes | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder limoen

Gevonden 118 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Zeebaars op Thaise wijze met rucola en[...]

voor 4 personen De Thaise pasta: 2 bosjes verse koriander 2 cm verse gember 3 teentjes knoflook 2 rode chilipepers 2 t sesamolie 6 e sojasaus 2 citroenen (sap[...]

Bron: smulweb.nl

Verse krab in pittige chilisaus

Ingrediënten Porties: 4 1 kilo verse krab, schoongemaakt en gehalveerd, verwijder de klauwen van de romp 1 (5 cm) stuk verse gemberwortel, in plakjes 3[...]

Bron: allrecipes.nl
Provencaalse kabeljauw

voor 4 personen 4 kabeljauwfilets , zout, peper, 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 3 vleestomaten 1 eetlepel tomatenpuree 2 eetl olijfolie 2 theelepels tijm 2[...]

Bron: smulweb.nl
Krokante kerriegarnalen

500 g grote rauwe scampi?s of gamba?s - 1 eetlepel zout - 1 koffielepel versgemalen zwarte- of vijfkleurenpeper - 1 eetlepel kerrie - 2 eetlepels bloem - 2[...]

Bron: smulweb.nl
garnalen in Nuoc-Mamsaus

voor 4 personen 8 grote rauwe gambas 1 grote ui, 2 tenen knoflook, 1 groene peper, 2 lenteuien, olie, gehakte verse gember (potje) 2 eetl donkerbr.[...]

Bron: smulweb.nl
Gamba`s in tomatensaus

voor 2 personen Ong. 16 gambas 1 rode peper vers gemalen zwarte peper zout droge sherry verse peterselie 1 grote rode ui 3 teentjes knoflook 400 gram vers[...]

Bron: smulweb.nl
gamba's op spaanse wijze

voor 4 personen 24 gamba′s, 4 teentjes knoflook, 2 kleine uien, 4 eetlepels olijfolie, 4 etlepels medium sherry, 1 eetlepel citroensap, zout, peper, 2[...]

Bron: smulweb.nl
Vis in tomatensaus

gegeten op 8 juni Door de worst lekker hartig! 1 grote ui, 125 gram salami, wat boter, 1,5 blik tomaten op sap, 1 scheut azijn, 1,5 tl honing, 4 witvis filets[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Garnalencurry met spinazie

Ingrediënten 2 rode pepers 1 stengel citroengras 2 cm verse gember 2 sjalotten 2 tl suiker 1 el zonnebloemolie 1 el vissaus 1 el gemalen koriander[...]

Bron: ah.nl
Prei-visschotel

gegeten op 12 augustus super sappig en overheerlijk! 250 gram pandan- of basmatirijst, 1 kg prei, 6 zongedroogde tomaatjes, 2 el boter, 600 gram witvis,[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Aziatische vis met pindasaus

Ik was benieuwd naar de combinatie vis en pindasaus. Het viel niet tegen, eigenlijk was het erg lekker (en ook weer makkelijk te maken). 400 gram witvisfilet,[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Gebakken visfilets met venkelzaad

Ingrediënten Porties : 4 4 witte visfilets 1 eetlepel venkelzaad 1 of 2 eetlepels boter Bereidingswijze Voorbereiding: 10 min › Bereiding: 15 min[...]

Bron: allrecipes.nl
Chinees gestoomde kabeljauw

voor 6 personen 600 g kabeljauwfilet, in stukjes verdeeld groen van lente-ui, in ringetjes verse gember, in reepjes knoflook, fijn rode peper, fijn Chinese[...]

Bron: smulweb.nl
Vispotje

voor 3 personen - 125 ml kwark - 250 gr champignons - * 1 blikje geconcentreerde kerrie cremesoep - bieslook,peper,zout - 150 gr gepelde gambagarnalen - 450[...]

Bron: smulweb.nl
knoflookgarnalen

voor 4 personen 500 GR. GAMBA, 1 STUKJE VAN CA. 2CM. GEMBERWORTEL, EEN GESCHILDE RODE UI, 5 TEENTJES KNOFLOOK, 2,5 EETL. CITROENSAP, 1 EETL. OLIE, EN ZOUT. 4x[...]

Bron: smulweb.nl
Viscurry

Ingrediënten 300 g pandanrijst 2 el zonnebloemolie 1 bakje boemboe groene curry (100 g) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 ui (in halve ringen) 1 pak[...]

Bron: ah.nl
Japanse garnalen met paksoi en korianderrijst

Ingrediënten Porties: 2 2 espressokopjes pandanrijst 10 á 12 ontdooide, ontdarmde grote garnalen 1 eetlepel honing 2 á 3 eetlepels Japanse sojasaus (of[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy