Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ik had zelf geen foto gemaakt omdat ik dacht dat het niet zo bijzonder zou zijn, maar ik vind het toch wel de moeite van het vermelden waard. Deze foto komt er[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen : 28 grote garnalen (700 gr) 300 gr gele, rode en groene paprika 1 rode peper 1/2 ui 40 ml yoghurt extravergine olijfolie zout en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is een voortreffelijke paprikasaus die goed past bij bijvoorbeeld gegrilde tonijn en zeeduivelfilets. Op mijn buurtmarkt hadden ze die niet en heb ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: Pompoensaus 500 gr kabeljauwfilet of andere witvis 200 gr gepelde garnalen 1 ui 1/2 rode paprika in piepkleine blokjes 2 teentjes knoflook in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit gerecht is afkomstig van Bizerte, de meest noordelijke stad van Afrika. Het is zoet en kruidig en prachtig aromatisch. Heel lekker.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe foto is mislukt, maar ik maak het vast en zeker nog wel een keer, want het was lekker. Het recept stond in de Allerhande en is van Julius Jaspers, topkok en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBij Lidl vind je regelmatig producten die je nergens anders vindt. Ik kocht daar Mahi Mahi vis, vertaald als Dorade Coryphène en Goudmakreel. Lijngevangen in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 12 st. coquilles 500 ml gembersiroop 100 ml oestersaus 2 blaadjes djeroek peroet (citroenblad, toko), in dunne reepjes 20 g gefermenteerde zwarte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHelemaal rechts zit Maria, verder haar broer Marcus en haar schoonzuster die voor de ingang van de keuken zit.. Maria heeft drie kinderen die ze alleen moet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTussengerecht voor 4 personen. Ingrediënten: 2 el olijfolie 2 rode paprika's, zonder zaadjes, in stukjes 2 teentjes knoflook, gehakt 1 sinaasappel, geperst[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 450 gr zalmfilet 200 gr broccoliroosjes 20 gr pijnboompitten peterselie knoflook rode peper extravergine olijfolie zout Bereiding: Kook de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet lijkt een vreemde combinatie, deze Griekse garides saganaki, garnalen met feta, maar is echt lekker. Ingrediënten voor 4 pers.: 24 grote garnalen 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: Grote gepelde garnalen Sojasaus Evt. ketjap Sesamolie Rode pepers Ui Knoflook Peper en zout olie Voorbereiding: Ui , knoflook en pepers[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl: Ingrediënten 500 gr gepelde middelgrote grote garnalen (24 tot 36), schoongemaakt 1/2 theelepel komijnzaad, bij voorkeur Marokkaanse 4 teentjes knoflook 1/2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 45 gr boter. 1 kop 'Cajun trinity' d.w.z. een mirepoix van: 1 grote ui, 1 groene paprika en 2 stelen bleekselderij. 1 rode paprika, in dunne[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlRendiersteaks met portsaus, spruitjes en Jamie's perfect roast potatoes Ingrediënten: Rendiersteaks boter 1 dl rode port 1,5 dl water 1,5 dl slagroom 1/2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl