recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder citroengras azijn

Gevonden 14 recepten

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Rivierkreeftjes, mango, appel, mergpompoen,[...]

Waaaaaaaaaaw! Echt waar. Veel meer woorden ga ik hier niet aan vuilmaken. Dit is een recept zoals ik ze graag heb: keilekker en supermakkelijk. Hierdoor word[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Gerookte makreel met een saus van Rodenbach[...]

De cursus 'dagschotels met vis' zit erop en gaat naadloos over in 'streekgerechten'. Niet dat er in streekgerechten geen visjes meer gebakken worden, dat nu[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Gemarineerde makreel op z'n Oosters

Rauwe vis doet mij meteen denken aan sushi. Maar het kan ook anders: een tartaar, een carpaccio of zoals hier gemarineerd op z'n Oosters. Een fris en zurig[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Kabeljauw met groene selder en Zeeuwse mosselen

Het Biggest Cooking Event van Delhaize was super, dat schreef ik gisteren al (lees hier mijn verslag). Tjah, je krijgt niet alle dagen les van een topchef als[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Tempura langoustines, Chinese pickles

Een hapje of voorgerecht met tempura, da's altijd zo'n geprul: heel je aanrecht vol met plakkerige spatten tempuramix, je frituurolie om zeep na het bakken,...[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zalm gevuld met champignons, spinazie en[...]

Na de beignets ging de goedlachse Siba op haar elan verder met smakelijk, no-nonsense comfortfood met veel groenten en kruiden... of zoals ze het zelf[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Papillotte met fruit en cuberdons

Op 1 mei mocht ik gaan kokkerellen voor de Vlam . 't idee was om 4 bloggers samen te brengen op een mooie locatie en daar aan de slag te gaan met[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zeeduivel, mossel, champignons, selder,[...]

Ik had het er in mijn receptje van eergisteren - yoghurt, limoen, appel, vanille - al over hoe fantastisch The Biggest Cooking Event van Delhaize wel was:[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Coquilles met een rode wijnsaus, chips van[...]

Soms maak ik een recept voor 100% na en soms begin ik meerdere recepten met mekaar te mixen. Dit is zo'n eigen 'mix and match'. De saus pikte ik van de website[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Krab met avocado & plattekaas

Driemaal is scheepsrecht. Dit is al het 3de gerecht dat ik klaarmaak uit De Gastentafel . Misschien moet ik wel doen zoals Simone van Simones Kitchen . Zij is[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zalm, julienne van groentjes, mousselinesaus

Joehoe! Het schooljaar aan Spermalie is weer gestart en ik heb geluk... en jullie dus ook... want ik heb een fijne chef getroffen dit jaar voor de cursus[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Kabeljauwfilet met gegrilde mango en rode[...]

Rode uienkonfijt bij kaas of een stukske (wild)paté? Jazeker, graag! Maar bij vis? Ben je nu helemààl gek geworden, Myriam? Nee hoor, jullie kunnen gerust[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Hapje: sardientjes, appel, avocado

Iedereen heeft momenteel de mond vol over de hondshaai, vorige week verkozen tot vis van het jaar door VLAM. Welnu, ik ga in mijn eentje een pleidooi houden[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zalm mi-cuit, butternut, gember, aioli

Een stukske zalm, daar kunt ge niks verkeerd mee doen. Allez, of toch wel. Blijkbaar was er onlangs een reportage in Telefacts Laat die voor nogal wat ophef[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy