recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel | zalmtartaar thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis

Gevonden 26 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Vis agghiotta uit Sicilië

Agghiotta betekent zoiets als ´voor de lekkerbek of voor de veelvraat´. Ik heb toch vaak dergelijke visrecepten gemaakt, eigenlijk lijken ze allemaal[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Gemarineerde tonijn

Een beetje zoet-zure tonijn. Wel lekker. Ingrediënten: 4 plakken tonijn, niet al te dik 3 dl tomatensaus 1 ui meel witte wijnazijn extra vergine olijfolie[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Chinese garnalen met doperwten

Dit is een onderdeel van de feestelijke Chinese maaltijd. Eenvoudige recepten, snel klaargemaakt, mits je de voorbereidingen hebt getroffen. Ingrediënten voor[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Zalm met ansjovis-knoflookboter

Zalm met ansjovis-knoflookboter Een heerlijk recept waarmee je de wat saaie kweekzalm een stuk spannender maakt. Ingrediënten voor 4 personen: 3 el zachte[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Gebakken kabeljauwfilet met speciale mayonaise

De staartstukjes uit een pak diepvries kabeljauw zijn heel geschikt om er een soort lekkerbekjes van te maken. Voor dit recept worden ze niet door een beslag[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Gegrilde tonijn met pimentón aioli

De pimentón geeft een extra rokerig accent aan de gegrilde tonijn. Ingrediënten: 2 tl knoflook uit de knijper peper en zout 3 tl pimentón de la Vera (Spaanse[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Gevulde vis, zoals heek, merluzza, kabeljauw

Een heerlijk gerecht, niet moeilijk te maken en geschikt voor feestelijke dagen. Heek of merluzza vind je vooral op de markt. Ingrediënten: 1 staartstuk van[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Gerookte forel, aardappel en kerstomaten salade

Een aardappelsalade met een luxe uitstraling door toevoeging van de gerookte forel. Ingrediënten: 6 aardappelen 60 ml olijfolie 2 el witte wijnazijn 2 tl Dijon[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kabeljauw met mosterd-roomsaus

Een klassiek recept en altijd weer lekker. Ingrediënten voor 2 pers.: 2 stukjes kabeljauwrug, liefst met huid 1/2 eetlepel grove mosterd boter 1 el olijfolie[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Gegrilde visfilets met gember-kerrieboter

Visfilets uit de oven zijn snel en makkelijk te bereiden. De botersaus met veel knoflook, kerrie en gember maakt het perfect voor een etentje en het is klaar[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Boterige Zalm uit de oven

Ingrediënten voor 4 tot 6 personen: 4 el boter 4 el kleingesneden kervel, peterselie of dille 1 zalmfilet van 750 gram à 1 kg zout en versgemalen peper[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Coquilles met pistache-sinaasappelboter

Ingrediënten voor 4 personen: 12 st coquilles (St. Jakobsschelpen) 1 sinaasappel 30 gr pistaches veldsla zout en peper Bereiding : Schil de sinaasappel dik,[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Surinaamse Makreel met Rijst en Boontjes

De makreel maak je net zo pittig als je wilt. Kies je voor het hete Mme Jeanette pepertje, laat het dan heel en verwijder het alvorens te serveren.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy