Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Ingrediënten voor 4 personen : 28 grote garnalen (700 gr) 300 gr gele, rode en groene paprika 1 rode peper 1/2 ui 40 ml yoghurt extravergine olijfolie zout en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoor dit recept heb je gedroogde gezouten vis nodig. Het is klipvis en geen stokvis, maar je kan het er voor gebruiken. Anders gewoon verse kabeljauw. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBij Lidl vind je regelmatig producten die je nergens anders vindt. Ik kocht daar Mahi Mahi vis, vertaald als Dorade Coryphène en Goudmakreel. Lijngevangen in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten couscous: 450 g fijne couscous olijfolie zachte boter naar smaak Ingrediënten visschotel: 2 zoete witte uien 2 teentjes knoflook 150 ml olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: • 1 tl mild paprikapoeder • 2 tenen knoflook, gehakt • olijfolie • 16 rauwe grote garnalen, gevlinderd, staarten intact[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 pers. 600 gr kabeljauwfilets, vers of uit diepvries 1/4 ltr droge witte wijn 1 stengel bleekselderij 1 in stukken gesneden wortel een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe pimentón geeft een extra rokerig accent aan de gegrilde tonijn. Ingrediënten: 2 tl knoflook uit de knijper peper en zout 3 tl pimentón de la Vera (Spaanse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit is weer een recept van de Baskische kok Martin Berasategui. Het lijkt op het vorige recept kabeljauw met aardappelen uit de oven en is even lekker. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 12 st. coquilles 500 ml gembersiroop 100 ml oestersaus 2 blaadjes djeroek peroet (citroenblad, toko), in dunne reepjes 20 g gefermenteerde zwarte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 12 st. coquilles 500 ml gembersiroop 100 ml oestersaus 2 blaadjes djeroek peroet (citroenblad, toko), in dunne reepjes 20 g gefermenteerde zwarte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAtkinsproof, dus een variatie op de béchamelsaus, maar dan zonder meel. Ingrediënten voor 4 pers. 600 gr kabeljauwfilets, vers of uit diepvries 1/4 ltr droge[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten couscous: 450 g fijne couscous olijfolie zachte boter naar smaak Ingrediënten visschotel: 2 zoete witte uien 2 teentjes knoflook 150 ml olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten : 1 schelvis 75 gr boter 1/2 prei 1 wortel 200 gr champignons 250 gr spinazieblad peterselie zout en peper marjolein, nootmuskaat citroen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl