Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Dit gerecht is afkomstig van Bizerte, de meest noordelijke stad van Afrika. Het is zoet en kruidig en prachtig aromatisch. Heel lekker.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn dit recept wordt varkensgehakt gebruikt. Nu kan je dat in de supermarkt niet kopen, meestal wordt dan een varkensworstje aangeraden, maar dat is dan weer[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 45 gr boter. 1 kop 'Cajun trinity' d.w.z. een mirepoix van: 1 grote ui, 1 groene paprika en 2 stelen bleekselderij. 1 rode paprika, in dunne[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl Boulangère de blanc de cabillaud au jambon d'Espagne Ingrediënten voor 2 personen: 500 gr. aardappelen 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had gedacht dat het recept niet de moeite waard zou zijn om er een foto van te maken. Maar het recept is toch lekker genoeg om te onthouden. De foto is van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGegrilde forel met rucola en salsa verde Ik was de afgelopen weken aan het Gardameer. Heerlijk gegeten, natuurlijk heel veel ijsjes en de specialiteit van het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet politieteam uit deze serie is regelmatig te vinden op het strand bij de Foodtruck van Kamekono waar ze Butter Garlic Shrimps eten. Ik was benieuwd wat het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSinds Rick Stein zei: "We maakten wat vistaco's op het strand met onze Australische badmeester-vrienden in Cornwall en ik dacht altijd dat ik ooit naar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 800 gr aardappels zout en peper 8 eieren 2 el boter 2 el bloem 300 ml melk 1/2 groentebouillonblokje 2 el mosterd suiker 1 bosje[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit is echt het bekende sausje dat je bij 'De Chinees' krijgt. Ik vraag me af of het wel een Chinese saus is, en geen Indonesische of Hollandse variatie, omdat[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen 4 scholfilets zonder huid (of andere witvis zoals schelvisfilet of kabeljauw) 5 el bloem Voor de salsa verde 15 gram peterselie 75[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl